emw.gr

Τα Cargo ηλεκτρικά μηχανάκια αλλάζουν όλα όσα ξέραμε για το delivery

Τα τελευταία χρόνια οι επιχειρήσεις που προσφέρουν υπηρεσίες delivery έχουν αυξηθεί αισθητά. Ειδικά μετά την περίοδο της πανδημίας, οι καταναλωτές στρέφονται πολύ πιο εύκολα στις διαδικτυακές αγορές και στις υπηρεσίες διανομής προϊόντων στο σπίτι ή στον επαγγελματικό χώρο.

Περισσότερα

Η άνοιξη θέλει ηλεκτρικά ποδήλατα: 3 λόγοι για να αποκτήσετε ένα

Η άνοιξη είναι αναμφίβολα μια ιδανική εποχή για να αποκτήσετε ένα σύγχρονο, μοντέρνο και λειτουργικό ηλεκτρικό ποδήλατο. Πρόκειται για οχήματα τα οποία καταγράφουν ραγδαία άνοδο των πωλήσεών τους παγκοσμίως, τα τελευταία χρόνια, καθώς ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές στρέφονται σε αυτά.

Περισσότερα

Κάντε την καθημερινότητά σας πιο ξεκούραστη με ένα ηλεκτρικό μηχανάκι

Η λύση βρίσκεται σε ένα ηλεκτρικό μηχανάκι, το οποίο μπορούμε να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας, κάνοντας τις μετακινήσεις μας να φαντάζουν… παιχνιδάκι!

Περισσότερα

CARGO DF της EMW: 4 λόγοι που τα «σπάει»

Τα CARGO ηλεκτρικά μηχανάκια αποτελούν μια τομή στον κλάδο των υπηρεσιών διανομών, καθώς είναι σχεδιασμένα για γρήγορες, φιλικές προς το περιβάλλον και εξαιρετικά οικονομικές λύσεις Delivery.

Περισσότερα

Τι νέο φέρνει το 2024 στην ηλεκτροκίνηση

Το 2024 αναμένεται να είναι μια χρονιά κατά την οποία η ηλεκτροκίνηση θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί. Τα τελευταία χρόνια άλλωστε η ίδια καταγράφει αλματώδεις ρυθμούς ανάπτυξης και θεωρείται – όχι αδίκως – ένας πολλά υποσχόμενος κλάδος που θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον από εδώ και στο εξής.

Περισσότερα

3 λόγοι για να ξεκινήσετε τη νέα χρονιά με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα δεν θα πρέπει φυσικά να απουσιάζουν από τα πλάνα μας για το 2024. Πρόκειται για ένα μεταφορικό μέσο που κερδίζει άλλωστε διαρκώς έδαφος, καθώς είναι οχήματα νέας γενιάς που συνδυάζουν μια σειρά από ιδιαίτερα ελκυστικά χαρακτηριστικά.

Περισσότερα