emw.gr

Πως να επιλέξετε το κατάλληλο ηλεκτρικό ποδήλατο [4 tips]

Η διαδικασία επιλογής ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου δεν είναι απλή ούτε εύκολη υπόθεση και φυσικά δεν θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε με επιπολαιότητα. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως ένα ηλεκτρικό ποδήλατο αποτελεί επένδυση, και σίγουρα θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από ποιότητα και αξιοπιστία.

Περισσότερα

Οδήγηση χωρίς δίπλωμα: Γιατί να προτιμήσετε τα ηλεκτρικά μηχανάκια

Η ταχύτατη εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης ωστόσο σε συνδυασμό με την νέα πολιτική για την αστική κινητικότητα που εφαρμόζεται ήρθαν να δώσουν μια σημαντική ανάσα στους νέους οδηγούς αλλά και σε βετεράνους που δεν διαθέτουν δίπλωμα για μηχανή.

Περισσότερα

Γυμναστική για όλους με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο!

Δεν είναι εύκολο για όλους να γυμναστούν ή τουλάχιστον να κάνουν την αρχή. Τα ηλεκτρικά ποδήλατα ωστόσο φαίνεται πως αποτελούν μια ιδιαίτερα καλή εναλλακτική λύση για όλους. Ακόμη και εάν δεν έχετε έφεση στον αθλητισμό, με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο μπορείτε να ξεκινήσετε τα γυμνάζεστε έχοντας τον πλήρη έλεγχο στα… πόδια σας!

Περισσότερα

Ανοιξιάτικες βόλτες με ένα ηλεκτρικό μηχανάκι – Τα οφέλη

Τα σύγχρονα μηχανάκια είναι εργονομικά, προσφέρουν μεγαλύτερη ευκολία και διαθέτουν προηγμένα τεχνολογικά συστήματα που τα καθιστούν εξαιρετικά ελκυστικά και πρακτικά. Η άνοιξη είναι μια εποχή που ευνοεί τις μετακινήσεις με τέτοιου είδους οχήματα.

Περισσότερα

Το μέλλον ανήκει στα ηλεκτρικά μηχανάκια και τη μικροκινητικότητα

Τα ηλεκτρικά μηχανάκια, και ευρύτερα η ηλεκτροκίνηση, σας προσφέρουν τη δυνατότητα να μετακινείστε έξυπνα και οικονομικά, διανύοντας μεγάλες αποστάσεις με ελάχιστα χρήματα.

Περισσότερα

Τα 4 βήματα για την επιλογή του τέλειου ηλεκτρικού ποδηλάτου

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα χαρακτηρίζονται από εργονομία, υψηλή αισθητή και οικονομία, ενώ παράλληλα θεωρούνται ως μια «πράσινη» μορφή μετακίνησης, 100% φιλική προς το περιβάλλον.

Περισσότερα