emw.gr

Γυμναστείτε το καλοκαίρι, ξεκούραστα, με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο

Τα σύγχρονα ηλεκτρικά ποδήλατα, αξιοποιώντας την καινοτομία της ηλεκτροκίνησης, είναι σε θέση να μας παρέχουν τη δυνατότητα να απολαύσουμε βόλτες στη φύση και εξορμήσεις στα βουνά ή την πόλη, με μεγάλη ευκολία, ενώ παράλληλα συμβάλουν στη βελτίωση της φυσικής κατάστασής μας.

Περισσότερα

Ηλεκτρικά μηχανάκια και διακοπές: Γιατί να τα προτιμήσετε

Είτε επιλέξουμε κάποιο νησί για τις καλοκαιρινές διακοπές μας είτε στραφούμε προς την επιλογή ενός ορεινού γραφικού οικισμού, το σίγουρο είναι πως θα χρειαστούμε ευκολία και ευελιξία στις μετακινήσεις μας, ώστε να μπορέσουμε να απολαύσουμε το ταξίδι.

Περισσότερα

Τι να προσέξετε όταν αγοράζετε ηλεκτρικά μηχανάκια

Αξιοποιώντας εργαλεία επιδότησης, όπως το πρόγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά 2, μπορεί κανείς να αποκτήσει ένα σύγχρονο και αξιόπιστο ηλεκτρικό μηχανάκι σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, απολαμβάνοντας μια εξαιρετικά γενναιόδωρη επιδότηση αγοράς.

Περισσότερα

Γιατί να προτιμήσεις ηλεκτρικό ποδήλατο φέτος το καλοκαίρι

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του καλοκαιριού, και σίγουρα δεν μπορούν να απουσιάζουν από αυτό. Είναι ιδανική επιλογή για ξέγνοιαστες εξορμήσεις στη φύση, για όσους επιθυμούν να αθληθούν απολαμβάνοντας τον ήλιο και περνώντας λίγο χρόνο με φίλους και συγγενείς, δημιουργώντας μοναδικές καλοκαιρινές αναμνήσεις.

Περισσότερα

Ηλεκτρικά πατίνια: Πως θα κινηθείτε με ασφάλεια εντός και εκτός πόλης

Πολίτες τόσο νέοι, όσο και μεγαλύτερης ηλικίας, προτιμούν τα ηλεκτρικά πατίνια για τις μετακινήσεις τους εντός και εκτός πόλης. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον, οικονομικά και ιδιαίτερα εργονομικά προσφέροντας άνετες μετακινήσεις στα σύγχρονα αστικά κέντρα.

Περισσότερα

Η Αθήνα γίνεται… Άμστερνταμ με «όχημα» τα ηλεκτρικά ποδήλατα!

Σάρκα και οστά φαίνεται πως παίρνει το έργο της δημιουργίας του νέου ποδηλατοδρόμου «Γκάζι – Κηφισιά», που έρχεται να δώσει νέο… αέρα στην Αθήνα, κάνοντας την να θυμίζει μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, όπως το Άμστερνταμ και η Κοπεγχάγη που διαθέτουν σύγχρονες υποδομές για την ομαλή κυκλοφορία των ποδηλάτων.

Περισσότερα