emw.gr

Ηλεκτρικά μηχανάκια: Ποια είναι η σωστή χρήση τους

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν τα ηλεκτρικά μηχανάκια είναι το όχι έχουν ιδιαίτερα μικρό κόστος συντήρησης και χρήσης. Συγκριτικά με τα συμβατικά οχήματα, τα ηλεκτρικά μηχανάκια χαρακτηρίζονται από μεγάλη αυτονομία, ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας και ιδιαίτερα μεγάλη ανθεκτικότητα, όταν φυσικά πρόκειται για αξιόπιστα και πιστοποιημένα μοντέλα όπως αυτά που διαθέτει η EMW στην ελληνική αγορά.

Περισσότερα

Αλλάξτε τις μετακινήσεις σας με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο

Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο ωστόσο μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε ριζικά τον τρόπο με τον οποίο μετακινείστε μέσα στην πόλη, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα και απολαμβάνοντας παράλληλα τις ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρει στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω της άθλησης.

Περισσότερα

Ηλεκτρικά μηχανάκια: Κάθε πότε θέλουν φόρτιση – χρήσιμα tips

Με την ηλεκτροκίνηση να αναπτύσσεται με ιδιαίτερα ταχύτατους ρυθμούς, είναι γεγονός πως σχεδόν κάθε νέο μοντέλο ηλεκτρικού scooter που διατίθεται στην αγορά, είναι αισθητά αναβαθμισμένο και προσφέρει μια σειρά από εργαλεία που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη αυτονομία.

Περισσότερα

Μοτοποδήλατα χωρίς δίπλωμα: Τι ισχύει για οχήματα με όριο 25 Km/h

Η ηλεκτροκίνηση άλλωστε καταγράφει αλματώδεις ρυθμούς ανάπτυξης και αποτελεί όχι απλώς το μέλλον της μετακίνησης, αλλά και το παρόν, μιας και πλέον οι περισσότεροι οδηγοί στρέφονται σε τέτοιου είδους επιλογές, εξοικονομώντας πόρους και απολαμβάνοντας μια άνετη, σύγχρονη και αξιόπιστη μορφή μετακίνησης. 

Περισσότερα

3 ηλεκτρικά μηχανάκια που θα σε κάνουν να ξεχάσεις τη βενζίνη

Η ηλεκτροκίνηση τα τελευταία χρόνια έχει καταγράψει άλματα ανόδου και προόδου και τα ηλεκτρικά οχήματα που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά χαρακτηρίζονται από υψηλές αποδόσεις, χαμηλή κατανάλωση και ιδιαίτερα μοντέρνο design.

Περισσότερα

Πως τα ηλεκτρικά ποδήλατα μπορούν να εκσυγχρονίσουν μια επιχείρηση

Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο μπορεί να βοηθήσει μια επιχείρηση να αναβαθμίσει την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει και να περιορίσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμά της.

Περισσότερα