emw.gr

EMW και Ξενοδοχεία – Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Μία φρέσκια πρωτότυπη ιδέα Ξενοδοχεία και Ενοικιαζόμενα Δωμάτια εφαρμόζουν σε συνεργασία με την EMW προσθέτοντας στις παροχές την ενοικίαση ή την δωρεάν διάθεση ηλεκτρικών ποδηλάτων και Scooter στους πελάτες τους.

Περισσότερα

Ηλεκτρικά οχήματα για μια ευχάριστη μετακίνηση στην πόλη!

Τα ηλεκτρικά οχήματα είναι το μέλλον των βιομηχανιών σύμφωνα με τους ειδικούς, γιατί όχι μόνο δεν μολύνουν το περιβάλλον αλλά και γιατί τα πλεονεκτήματα τους σε σχέση με τα οχήματα που χρησιμοποιούμε ήδη, είναι πολυάριθμα.

Περισσότερα

Σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών scooter – ποδηλάτων

Η EMW έχοντας ηγετικό ρόλο με τις περισσότερες πωλήσεις ηλεκτρικών scooter στην Ελλάδα, πιστή στο στόχο της ανάπτυξης και της οικονομικής μετακίνησης, επεκτείνει τις δραστηριότητες της δημιουργώντας διαρκώς νέες συνεργασίες.

Περισσότερα

Έξι βασικοί λόγοι γιατί να επιλέξω να μετακινούμαι με ηλεκτρικό μηχανάκι

Οι λόγοι για την επιλογή μετακίνησης με ηλεκτρικό μηχανάκι είναι πολλοί ωστόσο έξι είναι οι σημαντικότεροι.

Περισσότερα

Πρόγραμμα Ele.C.Tra. “Electric City Transport”.

Εκσυγχρονίζουμε τα οχήματα πόλης και ενισχύουμε τα «πράσινα» μέσα μεταφοράς με τη χρήση των ηλεκτρικών σκούτερ, εμπλέκοντας πολίτες και τουρίστες στην καθημερινή χρήση τους. Δείτε το πρόγραμμα Ele.C.Tra. “Electric City Transport”

Περισσότερα

Ηλεκτρικά Ποδήλατα

Η EMW πιστή στην φιλοσοφία της για ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις στην καθημερινή μας μετακίνηση παρουσιάζει μια νέα κατηγορία με ηλεκτρικά ποδήλατα, κατάλληλα για όλους ανεξαρτήτως ηλικίας και φυσικής αντοχής!

Περισσότερα