emw.gr

«Πήρε μπρος» το Κινούμαι Ηλεκτρικά 2 – Επιδότηση 30% για ηλεκτρικά μηχανάκια

Το πολυαναμενόμενο πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» πήρε και επισήμως… μπροστά, προσφέροντας τη δυνατότητα σε ιδιώτες αλλά και επιχειρηματίες να αποκτήσουν ηλεκτρικά μηχανάκια αλλά και ποδήλατα απολαμβάνοντας σημαντικά ποσοστά επιδότησης.

Περισσότερα

Γιατί δεν βρίσκετε ανταλλακτικά για το ηλεκτρικό σας μηχανάκι;

Τα ηλεκτρικά μηχανάκια έχουν μπει για τα καλά πλέον στη ζωή μας, μιας και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των καθημερινών μετακινήσεων μας.

Περισσότερα

3 λόγοι να επιλέξεις σήμερα ένα ηλεκτρικό μηχανάκι

Τα ηλεκτρικά μηχανάκια καταγράφουν ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια με ολοένα και περισσότερους καταναλωτές να αντιλαμβάνονται τα πολλαπλά οφέλη από την αγορά ενός τέτοιου οχήματος τόσο για το περιβάλλον όσο και για τον οικογενειακό προϋπολογισμό τους.

Περισσότερα

Ηλεκτρικά ποδήλατα: Γιατί τα χρειάζεστε στις διακοπές

Στην EMW ως πρωτοπόροι στον κλάδο της ηλεκτροκίνησης και χάρη στην πολυετή εμπειρία μας πάνω στα ηλεκτρικά ποδήλατα δημιουργήσαμε έναν χρηστικό οδηγό με όλους εκείνους τους λόγους που τα καθιστούν απαραίτητα για τις διακοπές μας.

Περισσότερα

Περισσότερα κίνητρα, μεγαλύτερη επιδότηση για τα ηλεκτρικά

Tο νέο «Κινούμαι Ηλεκτρικά» προσφέρει αυξημένες επιδοτήσεις για την αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων και δίκυκλων, όπως τα ποδήλατα και τα scooter, ενώ συμπεριλαμβάνονται και ειδικά κοινωνικά κριτήρια που αφορούν ΑμεΑ, τρίτεκνους και νέους έως 29 ετών.

Περισσότερα

Ηλεκτρικά δίκυκλα: Αύξηση επιδότησης στα 1.300 ευρώ

Μια ευχάριστη είδηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα αγοράς ηλεκτρικών μοτοσυκλετών, scooter και ποδηλάτων που μπαίνει και πάλι σε εφαρμογή, καθώς η επιδότηση αυξάνεται στα 1.300 ευρώ. Ισχύει και για όσους έχουν ήδη έχουν κάνει παραγγελία.

Περισσότερα