emw.gr

4 συμβουλές ασφαλείας για ένα ηλεκτρικό ποδήλατο

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα αποτελούν αναμφίβολα μια σύγχρονη, έξυπνη και «πράσινη» λύση μετακίνησης. Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που πλέον γνωρίζουν μεγάλη δημοτικότητα, καταγράφοντας αλματώδεις ρυθμούς ανάπτυξης.

Περισσότερα

Φθινοπωρινές εξορμήσεις με ηλεκτρικά ποδήλατα: 4 λόγοι για να πείτε ΝΑΙ!

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα μπορούν να μας βοηθήσουν αποτελεσματικά στο να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη. Αποτελούν έναν οικονομικό τρόπο μετακίνησης, εντός και εκτός πόλεως, ενώ μας επιτρέπουν να διατηρήσουμε την επαφή μας με τη φύση αλλά και να αθληθούμε, χωρίς να καταπονήσουμε το σώμα μας.

Περισσότερα

Ηλεκτρικά πατίνια: 2 μύθοι και μία (μεγάλη) αλήθεια

Μόνο τυχαίο δεν είναι όμως το γεγονός πως τα ηλεκτρικά πατίνια καταρρίπτουν το ένα μετά το άλλο τα ρεκόρ πωλήσεων παγκοσμίως, ενώ ολοένα και περισσότερες πόλεις τα εντάσσουν στον σχεδιασμό τους για τη δημιουργία «πράσινων» αστικών κέντρων.

Περισσότερα

Πως τα ηλεκτρικά πατίνια αλλάζουν τις μετακινήσεις μέσα στην πόλη

Με το ενδιαφέρον για την υιοθέτηση βιώσιμων λύσεων κινητικότητας να αυξάνεται, οι πόλεις σε όλο τον κόσμο υφίστανται μια διαρκή αλλαγή στην προσέγγισή τους ως προς τις αστικές μετακινήσεις.

Περισσότερα

Νέα μόδα στην Ελλάδα: Delivery με ηλεκτρικά ποδήλατα

Ολοένα και περισσότερες είναι οι επιχειρήσεις που προσφέρουν υπηρεσίες delivery οι οποίες αντικαθιστούν τον στόλο των συμβατικών δίκυκλων οχημάτων τους, με νέα σύγχρονα ηλεκτρικά ποδήλατα.

Περισσότερα

Γυμναστείτε το καλοκαίρι, ξεκούραστα, με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο

Τα σύγχρονα ηλεκτρικά ποδήλατα, αξιοποιώντας την καινοτομία της ηλεκτροκίνησης, είναι σε θέση να μας παρέχουν τη δυνατότητα να απολαύσουμε βόλτες στη φύση και εξορμήσεις στα βουνά ή την πόλη, με μεγάλη ευκολία, ενώ παράλληλα συμβάλουν στη βελτίωση της φυσικής κατάστασής μας.

Περισσότερα