emw.gr

3 λόγοι για να ξεκινήσετε τη νέα χρονιά με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα δεν θα πρέπει φυσικά να απουσιάζουν από τα πλάνα μας για το 2024. Πρόκειται για ένα μεταφορικό μέσο που κερδίζει άλλωστε διαρκώς έδαφος, καθώς είναι οχήματα νέας γενιάς που συνδυάζουν μια σειρά από ιδιαίτερα ελκυστικά χαρακτηριστικά.

Περισσότερα

Πώς τα ηλεκτρικά σκούτερ βελτιώνουν την κυκλοφοριακή ροή στις πόλεις

Τα ηλεκτρικά σκούτερ έρχονται να δώσουν μια σημαντική ανάσα στην κυκλοφοριακή ανακούφιση των πόλεων. Πρόκειται για ένα επαναστατικό και καινοτόμο μέσο μεταφοράς άλλωστε, με πολλαπλά οφέλη για το περιβάλλον, την καθημερινότητά μας αλλά και την τσέπη μας.

Περισσότερα

Η mototriti κάνει test ride στο DF Cargo της emw

Με δυο σχάρες για εντυπωσιακή ικανότητα φόρτωσης, ισχυρό κινητήρα και μεγάλη αυτονομία, το DF Cargo της EMW φέρνει νέα δεδομένα στο χώρο των επαγγελματικών ηλεκτρικών scooter εκτοξεύοντας την αποδοτικότητα και ελαχιστοποιώντας το κόστος χρήσης.

Περισσότερα

Τα Cargo ηλεκτρικά μηχανάκια φέρνουν την επανάσταση στο delivery

Είναι γεγονός πως οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής καθιστούν τις υπηρεσίες delivery πιο δημοφιλείς από ποτέ. Από τη μεταφορά φαγητού, τροφίμων και ποτών μέχρι και τη μεταφορά προϊόντων και πάσης φύσεων αγαθών, το delivery είναι μια υπηρεσία που όλοι οι καταναλωτές χρειάζονται.

Περισσότερα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα ηλεκτρικά μηχανάκια

Η ηλεκτροκίνηση, παγκοσμίως, καταγράφει αλματώδεις ρυθμούς ανάπτυξης και τα ηλεκτρικά μηχανάκια που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά δεν θυμίζουν σε τίποτα τα αντίστοιχα μοντέλα πριν από μόλις μερικά χρόνια.

Περισσότερα

3 λόγοι για να επιλέξετε άμεσα cargo ηλεκτρικά μηχανάκια για διανομές

Πρόκειται για έξυπνα, φιλικά προς το περιβάλλον, οικονομικά και εξαιρετικά πρακτικά οχήματα, τα οποία αξιοποιώντας τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης προσφέρουν αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα.

Περισσότερα