emw.gr

 Δείτε πως με τα σύγχρονα ηλεκτρικά ποδήλατα και ηλεκτρικά σκούτερ μπορείτε να απολαύσετε ξέγνοιαστες και οικονομικές μετακινήσεις το καλοκαίρι. 

kalokairines-diakopes

 Τα ηλεκτρικά ποδήλατα σας πάνε… διακοπές

Με τα σύγχρονα ηλεκτρικά ποδήλατα και ηλεκτρικά σκούτερ μπορείτε να απολαύσετε ξέγνοιαστες και οικονομικές μετακινήσεις το καλοκαίρι!

Με τον υδράργυρο να χτυπάει κόκκινο και τις διακοπές να πλησιάζουν, οι επιλογές και το κόστος μετακίνησης στους τουριστικούς προορισμούς που θα επιλέξετε για μερικές ημέρες ξεγνοιασιάς αποτελούν, κάθε χρόνο, πρωταρχικό μέλημα. Πώς θα μετακινηθώ στο νησί; Υπάρχει συγκοινωνία από και προς τον ξενοδοχείο δίπλα στο ποτάμι; Θα μπορέσουμε να βρούμε τρόπο να δούμε την θέα από το βουνό; Είτε είστε λάτρεις της θάλασσας, της αμμουδιάς και των νησιών είτε προτιμάτε να παίρνετε τα βουνά για να βρείτε μερικές οάσεις δροσιάς, τα ηλεκτρικά ποδήλατα και σκούτερ δεν πρέπει να απουσιάζουν από τις αποσκευές σας.

Ιδανικά για το νησί
Εάν ο δρόμος σας βγάλει σε κάποιο από τα πανέμορφα νησιά της χώρας και σκέφτεστε πώς θα καταφέρετε να ξεναγηθείτε εύκολα και οικονομικά μέσα στο νησί, τότε σίγουρα αυτό που χρειάζεστε είναι ένα ηλεκτρικό σκούτερ. Πρόκειται για έξυπνες, πλήρως εξοπλισμένες, επιλογές μετακίνησης που διασφαλίζουν χαμηλό κόστος μεταφοράς, μιας και δεν χρειάζεται να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη για βενζίνες ή πετρέλαιο. Παράλληλα, τα ηλεκτρικά σκούτερ σας προσφέρουν ασφάλεια και ευκολία στις μετακινήσεις σας, μιας και μπορείτε να περιηγηθείτε στους στενούς και πλακόστρωτους δρόμους ενός νησιού χωρίς να ανησυχείτε για το πως θα τους προσεγγίσετε, ούτε για το εάν θα βρείτε χώρο στάθμευσης για το όχημα σας.

Ένα τέτοιο ιδανικό μέσο για να επιλέξετε φέτος το καλοκαίρι για τις μετακινήσεις σας στα νησιά της Ελλάδας είναι φυσικά το EMW Portable battery. Το ηλεκτρικό σκούτερ που διαθέτει αποσπώμενη μπαταρία λιθίου, σας δίνει την δυνατότητα να καλύψετε μικρές ή μεγάλες αποστάσεις με ασφάλεια και οικονομία και δεν παράγει ρύπους. Η μπαταρία του φορτίζεται σε απλή πρίζα σπιτιού και ως εκ τούτου μπορείτε να τη γεμίσετε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας κατά τη διάρκεια της νύχτας, ώστε το πρωί να είστε έτοιμοι για τις βόλτες σας. Ταυτόχρονα, το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει θύρα φόρτισης USB και θήκη για κινητά και tablet. Έτσι σας δίνει τη δυνατότητα να μένετε συνέχεια συνδεδεμένοι κατά τη διάρκεια των περιπλανήσεων σας στο νησί, να βγάζετε φωτογραφίες και seflies και να τις μοιράζεστε με γνωστούς και φίλους.

Άνεση στο βουνό
Διακοπές ωστόσο δεν σημαίνει απαραίτητα νησί και θάλασσα. Η επιλογή του βουνού βρίσκει πάντα υποστηρικτές μιας και δεν είναι λίγοι αυτοί που προτιμούν μια εξόρμηση στη φύση πάνω στα βουνά και τους γραφικούς ορεινούς οικισμούς της χώρας. Σε περίπτωση που το πλάνο των διακοπών σας περιλαμβάνει βουνά, πλαγιές ή χωματόδρομους τότε το ηλεκτρικό ποδήλατο σίγουρα θα σας λύσει… τα πόδια. Η μετακίνηση με αυτοκίνητο ή ακόμη και μηχανάκι σε ορεινούς οικισμούς δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Σε αρκετούς δε τουριστικούς προορισμούς δεν υπάρχει καν η δυνατότητα ενοικίασης τέτοιων μέσων μεταφοράς. Τα ηλεκτρικά ποδήλατα που έχουν κατασκευαστεί για εξορμήσεις στα βουνά αποτελούν σίγουρα μια ιδανική επιλογή για την περίοδο των διακοπών και δεν πρέπει να απουσιάζουν από τις αποσκευές σας.

Το ηλεκτρικό ποδήλατο EMW Mountain Bike που έχει σχεδιαστεί για βόλτες σε βουνά και ορεινές περιοχές μπορεί σίγουρα να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε τις διακοπές σας ξέγνοιαστα και με ασφάλεια. Οι ενισχυμένες του αναρτήσεις αποπνέουν εμπιστοσύνη για τη μετακίνηση σε ορεινό ή ανώμαλο έδαφος, όπως οι χωματόδρομοι σε ορεινούς τουριστικούς προορισμούς, ενώ ταυτόχρονα πρόκειται για ένα ποδήλατο με ελαφρύ σκελετό που σας επιτρέπει να το μεταφέρετε με άνεση. Με ένα τέτοιο ηλεκτρικό ποδήλατο μπορείτε να συνδυάσετε τις διακοπές με τη γυμναστική και να μετακινηθείτε χωρίς να κουραστείτε. Η μπαταρία του σας εγγυάται βόλτες αρκετών χιλιομέτρων, ενώ το ιδιαίτερα μικρό κόστος για τη φόρτισή του σας προσφέρει οικονομική μετακίνηση.

Είτε ψηφίσετε ξαπλώστρες, ρακέτες και βουτιές σε κάποιο νησί της χώρας είτε προτιμήσετε αναρρίχηση, βουνά και βόλτες στις πλαγιές, το ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ δεν πρέπει σίγουρα να λείψει από τη βαλίτσα σας. Η ηλεκτροκίνηση είναι το μέλλον στις μετακινήσεις και είναι εδώ για να σας προσφέρει διακοπές με μεγαλύτερη άνεση και λιγότερο κόστος. Ανακαλύψτε επιλογές μετακίνησης με τη δύναμη της ηλεκτροκίνησης στο ηλεκτρονικό κατάστημα της EMW.