Ανοίξτε το δικό σας κατάστημα

Σημείωμα εταιρείας EMW


Μετά από έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί, διαπιστώνεται ότι η αγορά ηλεκτρικού οχήματος παγκοσμίως εμφανίζει μεγάλο ενδιαφέρον και έχει θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Ο Έλληνας καταναλωτής έχει αντιληφθεί πλέον τη μεγάλη σημασία που έχει η οικονομική μετακίνησή του, ειδικά σήμερα όπου οι μηνιαίες αμοιβές του συρρικνώνονται και το ύψος τιμής ανά λίτρο συνεχώς αυξάνεται.
Η λύση είναι η ηλεκτροκίνηση.
Ένας ακόμα πολύ σημαντικός παράγοντας είναι ότι οι καταναλωτές είναι πλέον ευαισθητοποιημένοι για την προστασία του περιβάλλοντος, και γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό  αφορά και είναι ευθύνη όλων μας.

 

Δεν είναι καθόλου τυχαίο όπου ο επαγγελματικός κλάδος της εμπορίας και επισκευής ηλεκτρικών scooter συγκαταλέγεται μέσα στις δέκα επιχειρηματικές δραστηριότητες με τις μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας για τη χρονιά, που έρχεται,  όπως παρουσιάζονται από την εταιρεία Global Greece - International Business Projects.

 

Ο οίκος ηλεκτροκίνησης EMW παρέχει δυνατότητες συνεργασίας δύο κατευθύνσεων.


1ον Επιχειρηματική πρόταση που αφορά στον σχεδιασμό και λειτουργία αποκλειστικής αντιπροσώπευσης των προϊόντων της EMW μέσα από την λειτουργία ενός νέου αυτόνομου καταστήματος. Οι όροι συνεργασίας έχουν καταρτιστεί βάσει αυτής της λογικής και δίνουν την ευκαιρία στον επιχειρηματία να ξεκινήσει με χαμηλή επένδυση μια επιχειρηματική δραστηριότητα που θα του αποδώσει άμεσα.
2ον Είστε ήδη επιχειρηματίας και έχετε κατάστημα όπου τα προϊόντα τα οποία πουλάτε είναι σχετικά με τα προϊόντα της EMW ή μπορούν να ταιριάξουν στον ίδιο χώρο του καταστήματος σας.

Σε όποια από τις περιπτώσεις και αν προσεγγίζετε για την έναρξη της συνεργασίας ισχύουν τα εξής.


Ελεύθερη συνεργασία χωρίς δέσμευση παραγγελίας αφού μπορείτε να αγοράσετε και να εμπορευτείτε όποιο από τα προϊόντα της EMW επιθυμείτε.


Δέσμευση περιοχής: σε αυτή την περίπτωση μας ορίζετε την περιοχή ή την πόλη που επιθυμείτε να δραστηριοποιηθείτε ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος είτε υπάρχει ήδη κατάστημα είτε σκέπτεστε να ανοίξετε νέο, κατόπιν ελέγχουμε την περιοχή και προχωράμε σε συμφωνία που περιλαμβάνει αρχική παραγγελία καθώς και δέσμευση περιοχής.
 

Εάν σας ενδιαφέρει να συμμετέχετε στην ομάδα της EMW θα πρέπει να πραγματοποιήσετε μια έρευνα για να καθορίσετε εάν είμαστε οι κατάλληλοι συνεργάτες για εσάς. Έτσι και εμείς πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσετε να ενταχθείτε και να λειτουργήσετε συντονισμένα στην ομάδα μας.
Προηγούμενη εμπειρία δεν είναι απαραίτητη, άλλως τε πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό για ένα τόσο πρωτοποριακό προϊόν;


Ψάχνουμε για ανθρώπους με μεράκι, επιχειρηματικό πνεύμα και δέσμευση στην εξυπηρέτηση των πελατών. Όπως και σε κάθε επιχείρηση, η λειτουργία ενός καταστήματος EMW είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Θα συναντήσετε δυσκολίες και θα δουλέψετε πολλές ώρες θυσιάζοντας προσωπικό χρόνο για αυτό πρέπει πρώτα να αγαπάτε αυτήν τη επιχειρηματική κίνηση.

Eάν λειτουργήσετε οργανωμένα η ανταμοιβή σας θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική ενώ η εξέλιξη συνεχώς ανοδική.


Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε επιπλέον πληροφορίες συμπληρώστε τη φόρμα και εμείς θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας να καθορίσουμε μια συνάντηση.

Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε.
 

Ονοματεπώνυμο
Επώνυμο
E-mail
Κινητό
Τηλέφωνο
Πόλη – Περιοχή ακινήτου ή
καταστήματος που σας ενδιαφέρει
Παρατηρήσεις
Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.emw.gr και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.