emw.gr

Υπηρεσία μας

να προσφέρουμε οικονομική και απόλυτα οικολογική μετακίνηση.

01

Η EMW

Σκοπός μας

όλη η εταιρεία, το δίκτυο και οι άνθρωποι της EMW δίπλα στους πελάτες μας.

02

Αρχή μας

η συνεχής παρακολούθηση και ενημέρωση για τις εξελίξεις της ηλεκτροκίνησης και στην συνέχεια ενημέρωση των πελατών μας. 

03
img

Η EMW είναι αντιπρόσωπος εργοστασίων που ειδικεύονται στην παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων. H επιλογή των οχημάτων, που επικεντρώνεται κυρίως στα ηλεκτρικά μηχανάκια και τα ηλεκτρικά ποδήλατα,  είναι επίμονη έρευνα και προσπάθεια πολλών ετών που χρονολογείται από το 2012.

Ο στόχος είναι να εισάγουμε ένα μεταφορικό μέσο ασφαλές, σύγχρονο, με μοντέρνο σχεδιασμό απόλυτα οικολογικό, με υψηλές επιδόσεις ενώ το κόστος συντήρησης και μετακίνησης να είναι για τον καθένα πιο φτηνό ακόμα και από το κόστος των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Σήμερα η EMW εισάγει σε αποκλειστικότητα ηλεκτρικά μηχανάκια από 250W έως και 9000W ενώ διαθέτει και ηλεκτρικά μοντέλα ποδηλάτων 250W, ικανά να εξυπηρετήσουν μετακινήσεις μικρών και μεγάλων αποστάσεων με μία φόρτιση.

Όλα τα προϊόντα μας είναι άμεσα διαθέσιμα, διαθέτουν εγγύηση, άμεσο service και ενημερωμένο απόθεμα ανταλλακτικών.

Όλα τα οχήματα που εισάγουμε σχεδιάζονται και προορίζονται και για την Ευρωπαϊκή αγορά πληρώντας όλες τις προδιαγραφές και τις απαραίτητες εγκρίσεις που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Κοινότητα για τα δίκυκλα.

img

Ποιότητα ζωής EMW

Οδηγώντας ηλεκτρικό μηχανάκι EMW είναι σίγουρα μια θετική εξέλιξη όχι μόνο για εσάς αλλά και για το περιβάλλον. Μηδενικός θόρυβος, μηδενική ρύπανση, φιλική, ασφαλής και ήρεμη οδήγηση, προσιτό σε όλους κόστος συντήρησης- μετακίνησης έως και 10 φορές ποιο οικονομικό, αφού δεν χρειάζονται service, βενζίνη και δεν πληρώνετε τέλη. (ενδεικτικά με 1€ μπορείτε να διανύσετε έως και 500 χιλιόμετρα).

img

Ηλεκτροκίνηση EMW

Η EMW προσφέρει νέο στυλ στην αστική οδήγηση με τα ηλεκτρικά μηχανάκια που εμπορεύεται. Αποδεικνύει ότι η αισθητική, η άνεση και η ασφαλή οδήγηση μπορούν να συνδυάζονται και συγχρόνως να συμβάλλουν σε μια πιο "πράσινη" και φιλική προς το περιβάλλον εποχή!

Οδηγώντας ένα ηλεκτρικό μηχανάκι της EMW απολαμβάνετε ανώτερη οδηγική εμπειρία χωρίς να ρυπαίνετε με καυσαέρια και θόρυβο τα αστικά κέντρα, όπως με ένα συνηθισμένο μηχανάκι, ενώ παράλληλα απολαμβάνετε ασφάλεια και επιδόσεις εφάμιλλες των συμβατικών.

img

                                                              Τεχνολογία

Τα ηλεκτρικά μηχανάκια EMW εντυπωσιάζουν και κεντρίζουν την προσοχή του παρατηρητή. Είναι όλα εργονομικά και διαθέτουν στο κέντρο του τιμονιού κονσόλα που συγκεντρώνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την κατάσταση, την ταχύτητα και φυσικά στοιχεία για την μπαταρία και τα επίπεδα φόρτισης και αυτονομίας. Η σχεδίαση των μπουτόν για τα φώτα, φλας και τις άλλες λειτουργίες είναι τοποθετημένα στη σωστή απόσταση από τα δάχτυλα του οδηγού. Το ηλεκτρικό μοτέρ που μεταφέρει την κίνηση σε όλα τα μοντέλα είναι αθόρυβο, ενώ οι επιδόσεις του, τόσο στην επιτάχυνση όσο και στην τελική ταχύτητα που φτάνει έως και 120χλμ την ώρα, υπόσχεται τιμές που δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από τα υπόλοιπα μηχανάκια της αγοράς με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Η αυτονομία της μπαταρίας, κυμαίνεται από 60 χλμ. έως και 240 χλμ. και είναι αξιόπιστη και ικανή για καθημερινές μετακινήσεις αλλά και για βόλτες έξω από την πόλη. Τα ρεπρίζ τους επιτρέπουν την ασφαλή προσπέραση, ενώ η ικανότητα ανάβασης ακόμη και με δεύτερο άτομο στη σέλα είναι στα ίδια επίπεδα με τα υπόλοιπα scooter της αγοράς με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Η φόρτιση της μπαταρίας, διαρκεί από τρεις έως έξι ώρες και μπορεί να πραγματοποιηθεί από οποιαδήποτε οικιακή πρίζα.

img
Ηλεκτροκινητήρας vs Βενζινοκινητήρα

Γιατί να επιλέξεις την ηλεκτροκίνηση

img
img
img
img
img

Το βασικό χαρακτηριστικό ενός ηλεκτροκινητήρα που τον κάνει να υπερτερεί σε σχέση με έναν βενζινοκινητήρα είναι η ασύγκριτα μεγάλη ροπή του που αποδίδεται στο μεγαλύτερο εύρος στροφών του. Αντίθετα ένας συμβατικός βενζινοκινητήρας αποδίδει το μέγιστο της ροπής του, και της δύναμής του, σε συγκεκριμένες στροφές.

Ο ηλεκτροκινητήρας που βρίσκεται μέσα στον τροχό έχει άμεση μετάδοση της κίνησης στον τροχό χωρίς να υπάρχει κάποιο σύστημα μετάδοσης της κίνησης με αλυσίδα ή ιμάντα κλπ. που ως γνωστό έχει απώλειες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έχουμε το μέγιστο κέρδος σε δύναμη άρα κέρδος και σε ενέργεια. Ο συμβατικός βενζινοκινητήρας πρέπει να δουλεύει, έστω και στο ρελαντί, ενώ το όχημα είναι σταματημένο και έτσι είναι απόλυτα αναγκαία η χρήση κάποιου συστήματος μετάδοσης της κίνησης με αλυσίδα ή ιμάντα κλπ. Λόγω των απωλειών που έχει αυτό μας κοστίζει σε δύναμη και ενέργεια άρα και σε καύσιμο.

Ο ηλεκτροκινητήρας μας λειτουργεί με τριφασική τάση που παρέχεται από τον εναλλάκτη (Accelerator) και δεν έχει ψύκτρες (καρβουνάκια) ή λάδια κλπ. με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται συντήρηση. Η κίνηση δημιουργείται επαγωγικά από τους μαγνήτες που υπάρχουν εσωτερικά και στην περίμετρο του κινητήρα, η οποία εφάπτεται στον τροχό, σε σχέση με τα σταθερά πηνία που βρίσκονται στο κέντρο του κινητήρα, όταν αυτά διαπερνιούνται από τάση.

Ο ηλεκτροκινητήρας μας ψύχεται με αέρα καθώς δεν θερμαίνεται υπερβολικά με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η ανάγκη υδρόψυξης (αντλιών, ψυγείου, αντιψυκτικού υγρού κλπ.) και επιπλέον συντήρηση αυτών.

Τα ηλεκτροκίνητα μηχανάκια υπερτερούν σε οδηγική συμπεριφορά σε σχέση με τα βενζινοκίνητα λόγω του κινητήρα, που βρίσκεται εντός του τροχού (μεγαλύτερη ροπή), αλλά και της μπαταρίας, που βρίσκονται στο χαμηλότερο δυνατό σημείο. Ως αποτέλεσμα χαμηλότερο κέντρο βάρους συγκριτικά με ένα βενζινοκίνητο μηχανάκι Συνήθως, στα βενζινοκίνητα μηχανάκια, το ντεπόζιτο της βενζίνης βρίσκεται κατ’ ανάγκη ψηλά και ο βενζινοκινητήρας βρίσκεται πιο ψηλά από τον τροχό κάνοντας την μοτοσικλέτα πιο βαριά και πιο δυσκίνητη όταν ελίσσεται.

Τέλος, αν ρίξουμε μια ματιά στο κόστος μετακίνησης των ηλεκτροκίνητων scooter, που σε καμιά περίπτωση δεν ξεπερνά το 0,35€/100Km, θα αντιληφθούμε ότι το μέλλον είναι εδώ και η EMW είναι σε θέση να σας το παρέχει.

Η καθημερινή μετακίνηση αλλάζει. Η ζωή αλλάζει.