Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

Χονδρική πώληση

Δραστηριοποιούμαστε στην εμπορία ηλεκτρικών οχημάτων από το 2012.
Εμπορευόμαστε 2 κατηγορίες Ηλεκτρικά Scooter και Ηλεκτρικά ποδήλατα.

Αγορά του ηλεκτροκίνητου αποτελεί μία ισχυρή παγκόσμια τάση. Η μετακίνηση με ηλεκτρικά οχήματα έχει μπει στην καθημερινότητα μας αυτό αποδεικνύετε από :
• Αύξηση πωλήσεων η οποία για όλη την Ευρώπη για το 2017 άγγιξε το 38%. Καθημερινά όλο και περισσότεροι οδηγοί εμπιστεύονται την ηλεκτροκίνηση και επιλέγουν ένα ηλεκτρικό όχημα για τις μετακινήσεις τους.
• Έρευνες δείχνουν πως μέχρι το 2050 το 80% των οχημάτων θα είναι ηλεκτροκίνητα.
• Στην Ελλάδα η δυναμική της κατηγορίας αναπτύσσετε συνεχώς με αύξηση πωλήσεων 40%.


Η ποιότητα των ηλεκτρικών οχημάτων που εμπορευόμαστε είναι άριστη και αυτό το πιστοποιούν οι δεκάδες πελάτες και επισκέπτες που αγόρασαν ή δοκίμασαν τα ηλεκτρικά ποδήλατα και ηλεκτρικά scooter.
Ενδεικτικά μπορείτε να δείτε τις κριτικές εδώ
Όλα τα μοντέλα που διαθέτουμε έχουν εγγύηση ενώ δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στο after sale των οχημάτων μας αναλαμβάνοντας την επισκευή, συντήρηση και αναβάθμισή τους, παρέχουμε λεπτομερή καταγραφή κόστους, διαθέτουμε λεπτομερή αποθήκη ανταλλακτικών φροντίζοντας την καλύτερη και ποιο άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Δημοτικότητα της EMW
Το πρώτο 8μηνο του 2018 έχουν επισκεφθεί την σελίδα μας 108.000 άτομα, μέσο όρο επισκέψεων 13500 άτομα /μήνα σε σχέση με το πρώτο 8μηνο του 2017 η δημοτικότητα της εταιρείας παρουσίασε άνοδο 30%. Η άνοδος αυτή επέφερε αύξηση 43% των πωλήσεων.

Εάν ενδιαφέρεστε για επιπλέον λεπτομέρειες χονδρικής πώλησης ηλεκτρικών ποδηλάτων και scooter μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 213.0287107, 213.0287108 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας.

 

Θέλετε να σας καλέσουμε;