Χονδρική πώληση

Δραστηριοποιούμαστε στην εμπορία ηλεκτρικών οχημάτων από το 2012.
Εμπορευόμαστε 2 κατηγορίες Ηλεκτρικά Scooter και Ηλεκτρικά ποδήλατα.

Αγορά του ηλεκτροκίνητου αποτελεί μία ισχυρή παγκόσμια τάση. Η μετακίνηση με ηλεκτρικά οχήματα έχει μπει στην καθημερινότητα μας αυτό αποδεικνύετε από :
• Αύξηση πωλήσεων η οποία για όλη την Ευρώπη για το 2017 άγγιξε το 38%. Καθημερινά όλο και περισσότεροι οδηγοί εμπιστεύονται την ηλεκτροκίνηση και επιλέγουν ένα ηλεκτρικό όχημα για τις μετακινήσεις τους.
• Έρευνες δείχνουν πως μέχρι το 2050 το 80% των οχημάτων θα είναι ηλεκτροκίνητα.
• Στην Ελλάδα η δυναμική της κατηγορίας αναπτύσσετε συνεχώς με αύξηση πωλήσεων 40%.


Η ποιότητα των ηλεκτρικών οχημάτων που εμπορευόμαστε είναι άριστη και αυτό το πιστοποιούν οι δεκάδες πελάτες και επισκέπτες που αγόρασαν ή δοκίμασαν τα ηλεκτρικά ποδήλατα και ηλεκτρικά scooter.
Ενδεικτικά μπορείτε να δείτε τις κριτικές εδώ
Όλα τα μοντέλα που διαθέτουμε έχουν εγγύηση ενώ δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στο after sale των οχημάτων μας αναλαμβάνοντας την επισκευή, συντήρηση και αναβάθμισή τους, παρέχουμε λεπτομερή καταγραφή κόστους, διαθέτουμε λεπτομερή αποθήκη ανταλλακτικών φροντίζοντας την καλύτερη και ποιο άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Δημοτικότητα της EMW
Η EMW διαφημίζεται ανελλιπώς σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση του δικτύου συνεργατών της καταφέρνοντας μέχρι και σήμερα να είναι το ποιο δημοφιλές Brand ηλεκτρικών scooter και ηλεκτρικών ποδηλάτων στην Ελλάδα.
Ποιο συγκεκριμένα σήμερα ισχύουν τα εξής
• Η EMW είναι η νούμερο ένα εταιρεία ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα έχοντας την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και απήχηση σε όλα τα διαθέσιμα μέσα.
• Βίντεο του EMW Portable Battery βρέθηκε στο Νο 10 των τάσεων του Youtube.
• Σε όλες τις σημαντικές λέξεις-κλειδιά που αφορούν τα ηλεκτρικά σκούτερ και ηλεκτρικά ποδήλατα, η EMW βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των οργανικών αποτελεσμάτων στις αναζητήσεις της google ενώ σημειώθηκαν πάνω από 240.000 επισκέψεις στην επίσημη ιστοσελίδα της EMW για το έτος 2019.
• Οι εμφανίσεις του brand στα social media ξεπέρασαν τα 15.000.000 μόνο για έτος 2019.
• Η EMW συμμετάσχει κάθε έτος σε όλες τις σημαντικές εκθέσεις για τους επαγγελματίες όπως : Horeca, Xenia.
• H επίσημες σελίδες στα social media της EMW (facebook,instagram), έχουν πάνω από 20.000 ακόλουθους.
Η άνοδος αυτή επέφερε αύξηση 47% των πωλήσεων.

Εάν ενδιαφέρεστε για επιπλέον λεπτομέρειες χονδρικής πώλησης ηλεκτρικών ποδηλάτων και scooter μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 213.0287107, 213.0287108 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας.

 

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.emw.gr και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.