Οίκος EMW

Ο οίκος EMW είναι αντιπρόσωπος εργοστασίων που ειδικεύονται στην ηλεκτροκίνηση και η επιλογή αυτών είναι επίμονη έρευνα και προσπάθεια πολλών ετών, από το 2012.


Ο στόχος είναι να εισάγουμε ένα μεταφορικό μέσο ασφαλές, σύγχρονο, με μοντέρνο σχεδιασμό απόλυτα οικολογικό, με υψηλές επιδόσεις ενώ το κόστος συντήρησης και μετακίνησης να είναι για τον καθένα πιο φτηνό ακόμα και από το κόστος που έχει η χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς.


Σήμερα η EMW εισάγει σε αποκλειστικότητα ηλεκτρικά μοντέλα scooter από 250W έως και 5000W ενώ διαθέτει και ηλεκτρικά μοντέλα ποδηλάτων 250W, ικανά να εξυπηρετήσουν μετακινήσεις μικρών και μεγάλων αποστάσεων με μία φόρτιση.

Όλα τα προϊόντα μας είναι άμεσα διαθέσιμα, διαθέτουν εγγύηση 1 έτους και ενημερωμένο απόθεμα ανταλλακτικών στις αποθήκες της εταιρίας.

Όλα τα οχήματα που εισάγουμε σχεδιάζονται και προορίζονται και για την Ευρωπαϊκή αγορά πληρώντας όλες τις προδιαγραφές και τις απαραίτητες εγκρίσεις που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Κοινότητα για τα δίκυκλα.


Όραμα μας να προσφέρουμε οικονομική και απόλυτη οικολογική μετακίνηση.

Σκοπός μας όλη η εταιρεία, το δίκτυο και οι άνθρωποι της EMW δίπλα στους πελάτες μας.

Αρχή μας η συνεχής παρακολούθηση και ενημέρωση για τις εξελίξεις της ηλεκτροκίνησης και στην συνέχεια ενημέρωση των πελατών μας.

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.emw.gr και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.