emw.gr

Η ταχύτατη εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης ωστόσο σε συνδυασμό με την νέα πολιτική για την αστική κινητικότητα που εφαρμόζεται ήρθαν να δώσουν μια σημαντική ανάσα στους νέους οδηγούς αλλά και σε βετεράνους που δεν διαθέτουν δίπλωμα για μηχανή.

Το κόστος για την έκδοση διπλώματος οδήγησης έχει μετατραπεί σε έναν μεγάλο «πονοκέφαλο» για αρκετούς επίδοξους οδηγούς, οι οποίοι καλούνται πλέον να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Η ταχύτατη εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης ωστόσο σε συνδυασμό με την νέα πολιτική για την αστική κινητικότητα που εφαρμόζεται ήρθαν να δώσουν μια σημαντική ανάσα στους νέους οδηγούς αλλά και σε βετεράνους που δεν διαθέτουν δίπλωμα για μηχανή.

 

 

Στην αγορά μπορεί κανείς να βρει ηλεκτρικά μηχανάκια, τα οποία μπορεί να προμηθευτεί και να χρησιμοποιήσει χωρίς να απαιτείται η έκδοση διπλώματος. Με τον τρόπο αυτό οι οδηγοί γλιτώνουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό, ενώ έχουν στη διάθεσή τους ένα όχημα σύγχρονο, λειτουργικό και φιλικό προς το περιβάλλον. Στην EMW γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τα οφέλη που προσφέρει η ηλεκτροκίνηση και επενδύουμε στα πλέον σύγχρονα και αξιόπιστα ηλεκτρικά μηχανάκια.

 

Γιατί να προτιμήσετε τα ηλεκτρικά μηχανάκια; 

 

#1 – Λιγότερα έξοδα 

 

 

Αποκτώντας ένα ηλεκτρικό μηχανάκι, της κατηγορίας «χωρίς δίπλωμα», δεν εξοικονομείτε χρήματα μόνο από το κόστος έκδοσης του διπλώματος. Πρόκειται για οχήματα τα οποία καταναλώνουν ελάχιστη ενέργεια και κατά συνέπεια δεν χρειάζεται να βάζετε βαθιά το χέρι στην τσέπη για βενζίνη, ενώ παράλληλα και το κόστος συντήρησης και επισκευής τους είναι αισθητά μικρότερο συγκριτικά με τα υπόλοιπα συμβατικά δίκυκλα. Το e-GO EMW χωρίς δίπλωμα επί παραδείγματι διαθέτει αυτονομία που αγγίζει τα 90 χιλιόμετρα, και πρακτικά σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ξέγνοιαστες βόλτες χωρίς να σκέφτεστε καθόλου τα λεφτά. Έχει ιδιαίτερα κομψό και μοντέρνο design και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για κάθε νέο οδηγό.

 

#2 – Μεγαλύτερη ασφάλεια 

 

 

Το ζήτημα της ασφάλειας που προσφέρουν τα ηλεκτρικά μηχανάκια είναι ένας ακόμη παράγοντας που δεν πρέπει να παραλείψετε. Τα ηλεκτρικά μηχανάκια κατασκευάζονται επιστρατεύοντας προηγμένες τεχνολογίες, τόσο στο κομμάτι του σχεδιασμού όσο και σε ζητήματα μηχανικής απόδοσης. Αυτό τα καθιστά εξαιρετικά ανθεκτικά και ασφαλή. Το Portable/1000 EMW χωρίς δίπλωμα για παράδειγμα είναι εξοπλισμένο με υδραυλικές αναρτήσεις εμπρός και πίσω, που προσφέρουν άνεση και ασφάλεια και καθιστούν την οδήγηση παιχνιδάκι για όλους τους οδηγούς, κάθε ηλικίας.

 

#3 – Επιδότηση αγοράς 

 

 

Εάν αναζητάτε ένα όχημα για το οποίο δεν θα χρειαστεί να δαπανήσετε μια περιουσία για την έκδοση διπλώματος, τότε σίγουρα υπάρχουν πολλοί λόγοι για να στραφείτε στα ηλεκτρικά μηχανάκια. Ο πιο σημαντικός είναι αναμφίβολα το πρόγραμμα επιδότησης «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2», που «τρέχει» και σας παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το μοντέλο της αρεσκείας σας με μια ιδιαίτερα γενναιόδωρη έκπτωση. Μέσω αυτού, η απόκτηση ενός σύγχρονου, λειτουργικού και εξαιρετικά οικονομικού ηλεκτρικού σκούτερ γίνεται πιο προσιτή από ποτέ. Στη συνέχεια μάλιστα, βγαίνετε διπλά και τριπλά κερδισμένοι, καθώς ακόμη και το ποσό που θα κληθείτε να καταβάλετε τo κάνετε άμεσα απόσβεση καθώς γλιτώνετε σημαντικά χρηματικά ποσά για τη συντήρηση, τα καύσιμα και την έκδοση διπλώματος φυσικά.

 

Στην EMW θα βρείτε τα πιο αξιόπιστα και ασφαλή ηλεκτρικά μηχανάκια, της κατηγορίας «χωρίς δίπλωμα», για να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας. Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να σας κατευθύνει τόσο για την επιλογή του μοντέλου όσο και για την ένταξή σας στο καθεστώς επιδότησης, ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα και να αποκτήσετε άμεσα ένα φιλικό προς το περιβάλλον μέσο, απολαμβάνοντας οικονομικές και έξυπνες μετακινήσεις εντός και εκτός πόλεως.