emw.gr

Τα CARGO ηλεκτρικά μηχανάκια αποτελούν μια τομή στον κλάδο των υπηρεσιών διανομών, καθώς είναι σχεδιασμένα για γρήγορες, φιλικές προς το περιβάλλον και εξαιρετικά οικονομικές λύσεις Delivery.

Τα CARGO ηλεκτρικά μηχανάκια αποτελούν μια τομή στον κλάδο των υπηρεσιών διανομών, καθώς είναι σχεδιασμένα για γρήγορες, φιλικές προς το περιβάλλον και εξαιρετικά οικονομικές λύσεις Delivery. Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που οι πωλήσεις των GARGO ηλεκτρικών οχημάτων έχουν αυξηθεί δραματικά, με ολοένα και περισσότερους επαγγελματίες να τα προτιμούν με… κλειστά μάτια. Στην EMW, πρωτοπόροι σε θέματα ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, έχουμε επενδύσει από νωρίς και στα GARGO ηλεκτρικά μηχανάκια, γνωρίζοντας πως έρχονται να αντικαταστήσουν τα συμβατικά μηχανάκια και να προσφέρουν μια σημαντική οικονομική ανακούφιση στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Delivery.

Το CARGO DF της EMW φέρνει την επανάσταση στις υπηρεσίες διανομής προϊόντων, ενώ εντάσσεται και στο πρόγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά και η αγορά του επιδοτείται. Στον οδηγό που ακολουθεί θα δείτε 4 σημαντικούς λόγους για τους οποίους το CARGO DF της EMW τα «σπάει», και γιατί πρέπει άμεσα να επενδύσετε σε αυτό το επαναστατικό όχημα!

#1 – Είναι το πιο οικονομικό 

 

 

Δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κανείς πως το CARGO DF της EMW είναι το φθηνότερο CARGO όχημα που συνδυάζει τόσα χαρακτηριστικά. Διακρίνεται για την εξαιρετική αυτονομία του (≤208km) ενώ αντέχει μεγάλο βάρος, κάτι που το καθιστά ιδανική επιλογή για σχεδόν πάσης φύσεως υπηρεσίες Delivery. Μπορεί κανείς να το φορτίσει μέσα σε λίγες ώρες, ενώ στην έκδοση με τις δύο μπαταρίες, διατίθεται και δεύτερη αποσπώμενη μπαταρία λιθίου 72V80AH που εξασφαλίζει αξιόπιστες μετακινήσεις. Η λίστα των χαρακτηριστικών του CARGO DF της EMW είναι μεγάλη, ενώ την ίδια στιγμή πρόκειται για όχημα η αγορά του οποίου επιδοτείται και έτσι οι επαγγελματίες που το εμπιστεύονται κάνουν άμεση απόσβεση των χρημάτων που επενδύουν.

#2 – Εξαιρετικά ανθεκτικό 

 

 

Τα οχήματα που χρησιμοποιούνται για υπηρεσίες διανομής προϊόντων θα πρέπει πρωτίστως να διακρίνονται από υψηλή ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικότητα. Ακριβώς επειδή βρίσκονται διαρκώς στους δρόμους, η φυσιολογική φθορά μπορεί να επιβαρύνει αισθητά τη λειτουργία τους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν ισχύει ωστόσο αυτό στην περίπτωση του CARGO DF της EMW. Μεταξύ άλλων, πρόκειται για ένα όχημα εξοπλισμένο με μεγάλα ελαστικά Tubeless Tyre, αεριζόμενα δισκόφρενα μακράς διαρκείας, υδραυλικά αμορτισέρ εμπρός και διπλά αμορτισέρ ελατηρίου πίσω, και με ιδιαίτερα ανθεκτικό μεταλλικό σκελετό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως οι επαγγελματίες στρέφονται στο CARGO DF της EMW προκειμένου να απολαύσουν όλα αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά που διασφαλίζουν μια εξαιρετική ποιότητα κύλισης, άνετη και γρήγορη μετακίνηση.

#3 – Σύγχρονα συστήματα 

 

 

Σε αντίθεση με άλλα CARGO οχήματα, το εν λόγω ηλεκτρικό μηχανάκι είναι εξοπλισμένο και με σύγχρονα συστήματα, που βοηθούν στην γρήγορη διανομή προϊόντων. Το έγχρωμο digital καντράν με LCD οθόνη 12 ιντσών επιτρέπει στον διανομέα να έχει άμεση πρόσβαση, σε πραγματικό χρόνο, σε μια σειρά από πληροφορίες για όλες τις λειτουργίες του οχήματός του, όπως την κατάσταση της μπαταρίας. Κάτω από το τιμόνι υπάρχει ενσωματωμένη USB θύρα φόρτισης με θήκη για το κινητό ή τις μικροσυσκευές του διανομέα, καθώς και γάντζο χειραποσκευών για να τοποθετεί την τσάντα ή την ζακέτα του κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων του. Το CARGO DF της EMW διαθέτει επίσης φωτιστικά LED, τα οποία διακρίνονται για την υψηλή ανθεκτικότητά τους και τη χαμηλή κατανάλωσή ενέργειας.

#4 – Αξιόπιστο Delivery 

 

 

Είναι προφανές πως το Delivery γίνεται πιο γρήγορο και αξιόπιστο με ένα όχημα όπως το CARGO DF της EMW. Πρόκειται για ένα όχημα τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο εξασφαλίζει γρήγορες παραδόσεις, εξοικονομώντας χρόνο και ενισχύοντας την παραγωγικότητα μιας επιχείρησης. Παράλληλα, το χαμηλό κόστος χρήσης (≈0,40€/100χλμ) και η μεγάλη αυτονομία το καθιστούν την πλέον συμφέρουσα λύση για κάθε επιχειρηματία, που θέλει να συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες Delivery, διατηρώντας ανταγωνιστικές τιμές.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επενδύσει κανείς στο CARGO DF της EMW, το επαναστατικό αυτό όχημα που κάνει το Delivery πιο εύκολο, λιγότερο δαπανηρό και πιο γρήγορο. Η ηλεκτροκίνηση άλλωστε ακολουθεί πλέον καλπάζουσα πορεία, προσφέροντας λύσεις αξιόπιστες σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητάς μας.