emw.gr

Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο ωστόσο μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε ριζικά τον τρόπο με τον οποίο μετακινείστε μέσα στην πόλη, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα και απολαμβάνοντας παράλληλα τις ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρει στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω της άθλησης.

Αλλάξτε τις μετακινήσεις σας με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο

Οι μετακινήσεις στα σύγχρονα μεγάλα αστικά κέντρα αποτελούν στις μέρες μας έναν μεγάλο «πονοκέφαλο» για τους περισσότερους πολίτες. Η αυξημένη κίνηση στους δρόμους, τα μποτιλιαρίσματα, η πολύωρη αναμονή στα μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά και η δυσκολία αναζήτησης κενών θέσεων στάθμευσης είναι μόλις μερικά από τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι πολίτες τόσο στις μεγάλες όσο και στις μικρές πλέον πόλεις της χώρας.  

Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο ωστόσο μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε ριζικά τον τρόπο με τον οποίο μετακινείστε μέσα στην πόλη, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα και απολαμβάνοντας παράλληλα τις ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρει στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω της άθλησης. Στην EMW διαθέτουμε μια πολυετή εμπειρία στον κλάδο της ηλεκτροκίνησης και ετοιμάσαμε έναν πρακτικό οδηγό που θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε πλήρως πως ένα ηλεκτρικό ποδήλατο μπορεί να… μεταμορφώσει, πάντα προς το καλύτερο, την καθημερινότητά σας. 

Ψήφο εμπιστοσύνης στη μικροκινητικότητα

 

 

Η μικροκινητικότητα ήρθε για να μείνει στις σύγχρονες πόλεις, για αυτό σήμερα – περισσότερο από ποτέ άλλοτε – αξίζει να επενδύσει κανείς στην αγορά ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου. Πρόκειται για μια «πράσινη» μορφή μετακίνησης η οποία εκτός από φιλική προς το περιβάλλον, είναι και φιλική προς τις τσέπες των καταναλωτών. Το σπαστό ηλεκτρικό ποδήλατο TDN FAT Tyres PRO που θα βρείτε στο eshop μας αποτελεί ένα απτό παράδειγμα που επιβεβαιώνει τον παραπάνω κανόνα, καθώς το κόστος χρήσης του ανέρχεται σε μόλις 0,174 ευρώ ανά 100χλμ ενώ διαθέτει μια αυτονομία σχεδόν 60χλμ. Επομένως μπορεί κανείς να αναλογιστεί πόσες ξέγνοιαστες μετακινήσεις θα απολαμβάνει, χωρίς φυσικά να βάζει καθόλου το χέρι στην τσέπη. 

Καλύτερη φυσική κατάσταση 

 

 

Η ζωή στις πόλεις έγινε γίνει ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική για τους περισσότερους κατοίκους. Οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής αφήνουν συνήθως ελάχιστο χρόνο ή ενέργεια για άθληση, η οποία ωστόσο είναι ζωτικής σημασίας για τον ανθρώπινο οργανισμό. Με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο ωστόσο μπορείτε να εισάγετε ξανά τη γυμναστική στην καθημερινότητά σας, επιλέγοντας εσείς τη διάρκεια και την ένταση της άθλησης. Με το City Mountain T7 27.5 για παράδειγμα μπορείτε να μετακινηθείτε με άνεση και μεγάλη ευκολία εντός και εκτός πόλεως, καθώς αποτελεί μια οικονομική και άκρως αξιόπιστη (από κατασκευαστικής απόψεως και όχι μόνο) λύση για τις καθημερινές μετακινήσεις σας. Χάρη στον ηλεκτρικό κινητήρα 250W που διαθέτει, σας εξασφαλίζει διαφορετικά επίπεδα υποβοήθησης και σας παρέχει την απαραίτητη ώθηση όπου και όταν τη χρειάζεστε. Έτσι μπορείτε να προσεγγίσετε ακόμη και τα πιο δυσπρόσιτα μέρη χωρίς να… ιδρώσετε, ενώ παράλληλα συνδυάζετε την καθημερινή άθλησή σας με την άνετη μετακίνησή σας. 

Άμεση απόσβεση 

 

 

Μπορεί πριν από μερικά χρόνια η απόκτηση ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου να φάνταζε δύσκολη υπόθεση για αρκετούς καταναλωτές, πλέον ωστόσο είναι πιο προσιτή από ποτέ. Αξιοποιώντας μάλιστα το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» μπορείτε να αποκτήσετε το ηλεκτρικό ποδήλατο της αρεσκείας σας εξασφαλίζοντας σημαντική επιδότηση. Η απόκτηση ενός μοντέρνου και αξιόπιστου ηλεκτρικού ποδηλάτου αποτελεί άλλωστε μια επένδυση με άμεση απόσβεση, καθώς τα οφέλη είναι πολλαπλά και άμεσα ορατά από την πρώτη ημέρα χρήσης του. 

Στην EMW θα βρείτε τα πλέον αξιόπιστα ηλεκτρικά ποδήλατα για να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας και να δείτε τις καθημερινές μετακινήσεις σας να μεταμορφώνονται σε μια απόλαυση με πολλαπλά οφέλη τόσο για τον οργανισμό σας όσο και για την τσέπη σας.