emw.gr

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα αποτελούν αναμφίβολα μια σύγχρονη, έξυπνη και «πράσινη» λύση μετακίνησης. Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που πλέον γνωρίζουν μεγάλη δημοτικότητα, καταγράφοντας αλματώδεις ρυθμούς ανάπτυξης.

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα αποτελούν αναμφίβολα μια σύγχρονη, έξυπνη και «πράσινη» λύση μετακίνησης. Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που πλέον γνωρίζουν μεγάλη δημοτικότητα, καταγράφοντας αλματώδεις ρυθμούς ανάπτυξης. Κατά πολλούς θεωρούνται όχι απλά το μέλλον των μετακινήσεων, αλλά το παρόν, μιας και στα σύγχρονα, μεγάλα αστικά κέντρα κυκλοφορούν πλέον εκατοντάδες ηλεκτρικά ποδήλατα και όχι τυχαία. Συνδυάζουν υψηλή απόδοση και ανθεκτικότητα με ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και σίγουρα αποτελούν μια εναλλακτική επιλογή για όσους αναζητούν ένα μέσο που θα τους επιτρέπει να κινηθούν με ασφάλεια και άνεση στις μεγάλες πόλεις – και όχι μόνο.

Στην EMW διαθέτουμε έναν στόλο με σύγχρονα ηλεκτρικά ποδήλατα, 100% ασφαλή και αξιόπιστα. Γνωρίζουμε ωστόσο πως το θέμα της ασφάλειας είναι το μείζον και για αυτό δίνουμε πάντα προτεραιότητα στο να κατευθύνουμε τους καταναλωτές ως προς τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν. Στον οδηγό που ακολουθεί παρουσιάζουμε 4 χρήσιμες συμβουλές ασφαλείας που θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε ξέγνοιαστα την κάθε σας βόλτα με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο.

#1 – Ξεκινήστε με την ασφάλεια 

 

 

Η ασφάλεια είναι το παν και αυτό δεν θα πρέπει να φεύγει ποτέ από το μυαλό μας. Φροντίστε ώστε να λαμβάνετε κάθε φορά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προσωπικής ασφάλειας για να χρησιμοποιήστε το ηλεκτρικό ποδήλατό σας ξέγνοιαστα. Το κράνος για παράδειγμα είναι βασικό εξάρτημα και σίγουρα δεν θα πρέπει να το αμελούμε. Προτιμήστε ένα κράνος ειδικό για ποδήλατα και δώστε μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητά του. Έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα θα είστε σίγουροι πως έχετε θωρακιστεί σε περίπτωση ενός ατυχήματος και θα διασφαλίσετε το μέγιστο ποσοστό ασφαλείας.

#2 – Προσοχή στην ποιότητα 

 

 

Η ασφάλεια ωστόσο ξεκινά κατά το στάδιο της αγοράς. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να δώσουμε μεγάλη προσοχή στην ποιότητα του οχήματος που επιλέγουμε. Χρειαζόμαστε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο με ανθεκτικά φρένα, εργονομικό που να μας επιτρέπει ευκολία κινήσεων. Έτσι είμαι 100% σίγουροι πως δεν θα τεθεί ζήτημα ασφαλείας κατά τη χρήση του ποδηλάτου και πως έχουμε κάνει την πιο έξυπνη και σοφή επιλογή οχήματος. Το RV 10 FAT Tyres 20 ιντσών της EMW διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν μια ιδιαίτερα έξυπνη επιλογή, καθώς πρόκειται για ένα ποιοτικό και ανθεκτικό όχημα. Μεταξύ άλλων είναι εξοπλισμένο με LED φωτισμό μπρος και πίσω, δισκόφρενα υψηλής αντοχής καθώς και ελαστικά CST 20'' που προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία ασφάλειας σε κάθε διαδρομή.

#3 – Σωστή οδηγική συμπεριφορά

 

 

Η πιστή τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας είναι επίσης κάτι που δεν πρέπει να αμελεί κανένας οδηγός ηλεκτρικού ποδήλατου. Η σωστή οδηγική συμπεριφορά είναι αυτή άλλωστε που μας προσφέρει ασφάλεια και απομακρύνει το ενδεχόμενο πρόκλησης κάποιου ατυχήματος. Φροντίστε ώστε ακόμη και εάν δεν διαθέτετε δίπλωμα οδήγησης, να μελετήσετε τις πινακίδες και τους βασικούς κανόνες του ΚΟΚ, ώστε να είστε πλήρως προστατευμένοι και σωστά ενημερωμένοι.

#4 – Τακτικός έλεγχος 

 

 

Η ασφάλεια είναι επίσης συνάρτηση της συντήρησης. Όσο ποιοτικό και αξιόπιστο και εάν είναι το ηλεκτρικό ποδήλατο που έχουμε επιλέξει είναι εξίσου σημαντικό να μεριμνούμε για τον τακτικό έλεγχο και τη συντήρησή του. Αμέσως μόλις αντιληφθείτε μια δυσλειτουργία δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό που θα αναλάβει να δώσει λύσεις στο πρόβλημά σας. Στην EMW διαθέτουμε ειδικό τμήμα service ηλεκτρικών οχημάτων, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που έρχονται να αντιμετωπίσουν εγκαίρως κάθε πρόβλημα.

Επενδύστε σε ένα αξιόπιστο ηλεκτρικό ποδήλατο, επιλέγοντας ανάμεσα σε αυτά που θα βρείτε στο eshop μας, και ξεκινήστε να απολαμβάνετε μια νέα εμπειρία μετακίνησης, με ένα όχημα λειτουργικό, οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον.