Ηλεκτρικά οχήματα για μια ευχάριστη μετακίνηση στην πόλη!


Ηλεκτρικά οχήματα για μια ευχάριστη μετακίνηση στην πόλη!

 

 Ηλεκτρικά οχήματα για μια ευχάριστη μετακίνηση στην πόλη!

Τα ηλεκτρικά οχήματα είναι το μέλλον των βιομηχανιών σύμφωνα με τους ειδικούς, γιατί όχι μόνο δεν μολύνουν το περιβάλλον αλλά και γιατί τα πλεονεκτήματα τους σε σχέση με τα οχήματα που χρησιμοποιούμε ήδη, είναι πολυάριθμα.Ειδικά για μέσα στη πόλη, είναι η κατάλληλη επιλογή. Πάμε λοιπόν να δούμε τους λόγους για τους οποίους θα τα λατρέψετε!


1. Ο πρώτος και ο πιο σημαντικός λόγος όπως ανέφερα και παραπάνω είναι ότι είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Η ενέργεια που απαιτούν οι ηλεκτρικοί κινητήρες σε σχέση με τους συμβατικούς και η θερμοκρασία που αναπτύσσουν είναι πραγματικά πολύ λιγότερη!
2. Είναι σχεδόν αθόρυβα! Πιο πολύ θα ακούγονται στην πόλη τα πουλάκια να κελαηδούν, παρά τα οχήματα. Δεν το πιστεύετε; Όταν τα δοκιμάσετε, θα καταλάβετε.
3. Η συντήρηση τους είναι πολύ πιο φθηνή και γρήγορη καθώς και το κόστος κίνησης τους.
4. Είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να αυτο-φορτίζονται με αποτέλεσμα να βελτιώνουν τον δείκτη κατανάλωσης.
5. Έχουν μηδενικούς ρύπους: Τα ηλεκτρικά οχήματα απαιτούν και αυτά ενέργεια, η οποία κάπως πρέπει να παράγεται. Ωστόσο ηλεκτρική ενέργεια μπορούμε να έχουμε από ανανεώσιμες πηγές, κάτι που σημαίνει μηδέν ρύπους στην παραγωγή της, μηδέν και κατά την κατανάλωσή της. Απίστευτο;
Θέλετε κι άλλους λόγους;

Κοστίζουν λιγότερο:
Ο αυξανόμενος ρυθμός παραγωγής των ηλεκτρικών οχημάτων βοηθά στο να είναι η απόκτηση τους συμφέρουσα σε συνδυασμό δε με το κόστος χρήσης που είναι ελάχιστο, καθώς θα έχουν πολύ μικρές ανάγκες κατανάλωσης ενέργειας και συντήρησης.


Το μέλλον με ηλεκτρικά οχήματα προβλέπεται συναρπαστικό. Ο οίκος EMW είναι αντιπρόσωπος εργοστασίων που ειδικεύονται στην ηλεκτροκίνηση και η επιλογή αυτών είναι επίμονη έρευνα και προσπάθεια πολλών ετών. Σήμερα η EMW εισάγει σε αποκλειστικότητα ηλεκτρικά μοντέλα scooter από 250W έως και 5000W ενώ διαθέτει και τρία διαφορετικά ηλεκτρικά μοντέλα ποδηλάτων, ικανά να εξυπηρετήσουν μετακινήσεις μικρών και μεγάλων αποστάσεων με μία φόρτιση.

 

 

 

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.emw.gr και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.