Έξι βασικοί λόγοι γιατί να επιλέξω να μετακινούμαι με ηλεκτρικό scooter.


Έξι  βασικοί λόγοι γιατί να επιλέξω να μετακινούμαι με ηλεκτρικό scooter.

 

1. Είναι ο πιο οικονομικός τρόπος μετακίνησης.
Χρειάζεται μόλις 1€ κόστος φόρτισης από μία απλή οικιακή πρίζα για κάθε 400 χιλιόμετρα όταν το αντίστοιχο βενζινοκίνητο scooter θα χρειαστεί 26€ βενζίνης ενώ στην περίπτωση αυτοκινήτου πχ 1300κ.ε θα χρειαστεί 50€ βενζίνης (το κόστος βενζίνης έχει υπολογιστεί με σημερινή τιμή λίτρου 1,70€).
2. Είναι το πιο οικολογικό μέσο μετακίνησης.
Το να μετακινούμαστε με ηλεκτρικό scooter συμβάλουμε στην αποκλιμάκωση των ρύπων της πόλης ενώ μειώνουμε αισθητά το ενεργειακό μας αποτύπωμα (υπολογίστε το ενεργειακό σας αποτύπωμα κάνοντας ένα κλικ στο www.wwf.gr/footprint/. Όσο πιο χαμηλός είναι ο βαθμός σας τόσο καλύτερα).
3. Είναι ασφαλή
Τα ηλεκτρικά scooter κινούνται με μεγαλύτερη ασφάλεια ο λόγος που το επιτυγχάνουν οφείλεται ότι επιταχύνουν και κινούνται με ταχύτητες πιο κοντά στην ταχύτητα ροής του δρόμου.
Τα ηλεκτρικά scooter μετακινούνται άνετα στους περισσότερους δρόμους των πόλεων ακόμα και εκεί που τα αυτοκίνητα αδυνατούν ενώ το κλίμα της χώρας μας είναι ιδανικό για μετακίνηση με ηλεκτρικό scooter όλο τον χρόνο.
4. Δεν χρειάζονται σέρβις
Τα ηλεκτρικά scooter δεν χρειάζονται σέρβις αφού δεν έχουν αλλαγή λαδιών, φίλτρα κ.λ.π ενώ παράλληλα λειτουργούν άμεσα και απροβλημάτιστα μετά από μεγάλο διάστημα ακινησίας σε αντίθεση με τα συμβατικά βενζινοκίνητα scooter.
5. Δεν έχουν τέλη κυκλοφορίας
Τα ηλεκτρικά scooter δεν έχουν τέλη κυκλοφορίας ενώ διαθέτουν οικονομικότερα ασφάλιστρα.
6. Άμεση απόσβεση αγοράς
Συνήθως αγοράζοντας ένα ηλεκτρικό scooter αποσβένεται την αγορά του μετά από ένα ή δύο έτη χρήσης ανάλογα με το μοντέλο (θυμηθείτε ότι τα συμβατικά scooter χρειάζονται βενζίνη και τακτικά σέρβις σε αντίθεση με τα ηλεκτρικά scooter που δεν χρειάζονται) αυτός είναι και ο λόγος που διαθέτουν υψηλή αξία μεταπώλησης.
Αγαπητοί φίλοι της ηλεκτροκίνησης όλος ο κόσμος όλος ο πλανήτης αναπτύσσει οχήματα και τρόπους μετακίνησης που θα χρησιμοποιούν ηλεκτρική ενέργεια ο στόχος αυτής της προσπάθειας είναι η μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, εκμετάλλευση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.
Μείνετε ενήμεροι μέσα από τα πολύ χρήσιμα άρθρα της ιστοσελίδας http://www.econews.gr
 

Δείτε το ζεστά.
Η καθημερινή μετακίνηση αλλάζει.

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.emw.gr και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.