emw.gr

 Οι βόλτες σε βουνά, πλαγιές και ανηφοριές δεν ήταν ποτέ πιο απολαυστικές!

blogvounohlektrikopodilato

 Το Φθινόπωρο αποτελεί παραδοσιακά μια εποχή που ενδείκνυται για φυσιολατρικές εξορμήσεις στα βουνά, με το τοπίο να χαρακτηρίζεται ως ειδυλλιακό και τη μελαγχολία της φύσης να προκαλεί μοναδικά συναισθήματα! Ωστόσο η εξόρμηση στο βουνό αν και φαντάζει μια ιδανική βόλτα στη φύση αποτελεί για πολλούς μια επίπονη διαδικασία, καθώς συνδυάζεται συνήθως με έντονη σωματική άσκηση. Μην χολοσκάτε! Τα ηλεκτρικά ποδήλατα μπορούν να μετατρέψουν την ανάβασή σας σε μια αξέχαστη εμπειρία, ξεκούραστη, γεμάτη ενέργεια και καθαρό αέρα.


Πλεονεκτήματα… βουνό!
Ακόμη το σκέφτεστε; Τα ηλεκτρικά ποδήλατα προσφέρουν τόσα πλεονεκτήματα που σίγουρα αποτελούν μονόδρομο για όσους θέλουν να απολαύσουν μια ξέγνοιαστη βόλτα στη φύση. Εάν νιώθετε τις σωματικές σας δυνάμεις να σας εγκαταλείπουν κάθε φορά που επιχειρείτε μια βόλτα στο βουνό (δεν είστε οι μόνοι, μην σας παίρνει από κάτω) ή εάν κάθε φορά που επιστρέφετε σπίτι μετά από μια βόλτα με το ποδήλατο σε πλαγιές και ανηφοριές νιώθετε τα γόνατά σας να καίνε και να σας εγκαταλείπουν, τότε η λύση στο πρόβλημά σας έχει ονοματεπώνυμο: ηλεκτρικό ποδήλατο. Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε μια σειρά από ηλεκτρικά ποδήλατα τα οποία διαθέτουν όλες τις απαραίτητες υποδομές για να σας προσφέρουν μια βόλτα στο βουνό χωρίς… ιδρώτα. To EMW mountain 27.5 είναι ένα εξ’ αυτών. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, που κυκλοφορεί ελεύθερο στους δρόμους της Ελλάδας, και το οποίο κυριολεκτικά σας πάει παντού. Πώς θα ανέβετε ένα απότομο βουνό με αυτό; Πολύ απλά! Χάρη στα πέντε διαφορετικά προγράμματα ενίσχυσης του κινητήρα που διαθέτει μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα που σας εξυπηρετεί και να μετακινηθείτε αβίαστα ακόμη και χωρίς πετάλι, μιας και πρόκειται για ηλεκτρικό ποδήλατο που διαθέτει χειρόγκαζο.


Ασφάλεια που τη νιώθεις
Εκτός από ξεκούραστη μια βόλτα στο βουνό πρέπει να είναι και ασφαλής. Οι απότομες πλαγιές, οι δύσβατοι δρόμοι και οι επικίνδυνες στροφές είναι πράγματα που σίγουρα θα συναντήσει κανείς σε ένα βουνό. Τα ηλεκτρικά ποδήλατα ωστόσο δεν κολλάνε πουθενά. Οι ειδικά σχεδιασμένες αναρτήσεις, τα ποιοτικά λάστιχα και ο κατάλληλος εξοπλισμός που διαθέτουν προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά κατά την ποδηλασία. Τα ηλεκτρικά ποδήλατα της EMW αποτελούν χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιας ασφάλειας καθώς διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για κάθε είδους μετακίνηση.


Δεν κολλάς στην ανηφόρα
Με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο οι ανηφόρες θυμίζουν περισσότερο κατηφόρες. Η ηλεκτροκίνηση έχει μετατρέψει πλέον τα συμβατικά μοντέλα ποδηλάτων σε σύγχρονα και άκρως λειτουργικά ηλεκτρικά ποδήλατα που υποβοηθούν τους ποδηλάτες σε δύσκολες στιγμές όπως η ανάβαση στο βουνό ή η αντιμετώπιση μιας ανηφόρας. Το γεγονός μάλιστα ότι πλέον μπορεί κανείς και στην Ελλάδα να προμηθευτεί ένα ηλεκτρικό ποδήλατο σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές καθιστά το εν λόγω όχημα ιδιαίτερα δελεαστικό. Πλέον δεν έχετε καμία δικαιολογία για να μην απολαύσετε μια βόλτα στην φύση, στο βουνό ή σε όποιο άλλο μέρος εσείς επιθυμείτε. Τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι εδώ και είναι πρόθυμα να μετατρέψουν τις βόλτες σας σε μια ξεκούραστη και ευχάριστη απόλαυση. Το βουνό δεν φαντάζει πλέον με… βουνό, καθώς με τη δύναμη της ηλεκτροκίνησης μπορείτε να ξεχυθείτε στη φύση, να απολαύσετε το Φθινοπωρινό τοπίο και να μαζέψετε φρέσκο καθαρό αέρα χωρίς να ιδρώσετε, να κουραστείτε ή να υποφέρετε σωματικά για μέρες.