emw.gr

Πώς τα ηλεκτρικά μηχανάκια βελτιώνουν τις μετακινήσεις των πολιτών συμβάλλοντας στη μείωση των ρύπων?

Σε ένα από τα διάσημα αποφθέγματα του ο Άλμπερτ Άϊνσταϊν είχε πει πως “η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να κρατήσεις την ισορροπία σου πρέπει να συνεχίσεις τον δρόμο σου”. Οι δεκαετίες πέρασαν, η τεχνολογία εξελίχθηκε αλλά αυτό το ρητό του γνωστού επιστήμονα φαντάζει ακόμη και σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ. Σίγουρα ωστόσο ο ίδιος, αν ζούσε στη σημερινή εποχή, θα είχε αντικαταστήσει στο απόφθεγμα του το σύγχρονο και παραδοσιακό ποδήλατο, με το ηλεκτρικό μηχανάκι.

Ηλεκτρικά μηχανάκια
Τα ηλεκτρικά μηχανάκια έχουν μπει στις ζωές μας για τα καλά. Εξασφαλίζοντας οικονομία στις μετακινήσεις αλλά και αποτελώντας μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή μετακίνησης, τα εν λόγω ηλεκτρικά ποδήλατα καταγράφουν ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, κερδίζοντας συνέχεια θαυμαστές. Η ραγδαία αύξηση στα ποσοστά ρύπων που παράγουν τα συμβατικά μέσα μετακίνησης δεν αφήνει περιθώρια επιλογών στους συνειδητοποιημένους πολίτες που θέλουν να ζουν χωρίς να επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Στην Ελλάδα, τόσο στα μεγάλα αστικά κέντρα όσο και στις επαρχιακές πόλεις, οι πολίτες αρχίζουν να εμπιστεύονται τα ηλεκτρικά μηχανάκια που τους προσφέρουν ευκολία στις μετακινήσεις τους και τους διασφαλίζουν μια άνεση στη μεταφορά τους μέσα στην πόλη. Ο έξυπνος αυτός τρόπος μετακίνησης αποτελεί ιδανική επιλογή για αυτούς που θέλουν να κινηθούν μέσα στην πόλη αποφεύγοντας το κυκλοφοριακό χάος και βοηθώντας στη μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης των δρόμων.

Το φορτίζεις και φεύγεις!
Ευέλικτα και κυρίως πρακτικά τα ηλεκτρικά μηχανάκια δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις. Αρκεί να τα φορτίσεις και έφυγες. Στην Ελλάδα, ο οίκος EMW κατάφερε να μετουσιώσει την τεχνογνωσία χρόνων και τη δημιουργική φαντασία σε εργονομικά ηλεκτροκίνητα μηχανάκια τα οποία μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν με ένα Test Drive. Ένα εξ’ αυτών είναι το EMW 250W/1000, το οποίο μπορεί να μεταφέρει 2 άτομα διανύοντας μέχρι και 70 χιλιόμετρα με μια μόνο φόρτιση. Πρόκειται για ηλεκτρικό μηχανάκι ιδανικό για μετακινήσεις εντός πόλεως, καθώς συνδυάζει την οικονομία με την άνεση. Κι αν αυτά δεν είναι αρκετά για να επιλέξει κανείς την ηλεκτροκίνηση ως μέσο καθημερινής μεταφοράς, το νέο ηλεκτρικό μηχανάκι EMS 250W/1000 Portable Battery σίγουρα δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητο κανέναν.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως έχει χαρακτηριστεί ως το μέλλον στην ηλεκτροκίνηση καθώς διαθέτει μεταξύ άλλων, φορητή μπαταρία λιθίου, θύρα φόρτισης USB καθώς και έξυπνο καντράν. Με το συγκεκριμένο ηλεκτρικό μηχανάκι μπορεί κανείς να διανύσει μέχρι και 75 χιλιόμετρα, με μια μόλις φόρτιση, ενώ το design του εντυπωσιάζει και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Απαρατήρητο δεν μπορεί, και δεν γίνεται, να περάσει το γεγονός πως και τα δύο αυτά μοντέλα του οίκου EMW δεν απαιτούν δίπλωμα οδήγησης, γεγονός που τα κάνει ακόμη πιο ελκυστικά μέσα μετακίνησης. Τι καλύτερο λοιπόν για τις καλοκαιρινές μετακινήσεις εντός πόλεως από ένα μέσο εύκολο στη χρήση, διακριτικά εντυπωσιακό και οικονομικό.

Το μέλλον ανήκει στα μηχανάκια
Μπορεί πριν από μερικές δεκαετίες να φάνταζε σχεδόν απίθανη η μετακίνηση χωρίς την επιβάρυνση του περιβάλλοντος και με τόσο μικρό κόστος, ωστόσο τα ηλεκτρικά μηχανάκια έκαναν αυτή την απίθανη, τότε, σκέψη, σήμερα πραγματικότητα. Ακολουθώντας το ρητό του διάσημου Άλμπερτ Άϊνσταϊν η επιστήμη συνέχισε τον δρόμο της, διατηρώντας την ισορροπία προς την εξέλιξη και πλέον η ηλεκτροκίνηση αποτελεί καθημερινότητα για εκατομμύρια πολίτες στον κόσμο, που απολαμβάνουν τα οφέλη της.

Στην Ελλάδα μπορεί κανείς να βρει ηλεκτρικά μηχανάκια στο ηλεκτρονικό κατάστημα του οίκου EMW καθώς και να δοκιμάσει δωρεάν με ένα Test Drive το μέλλον της τεχνολογίας.