emw.gr

Επειδή η κίνηση μετράει, εάν θέλεις να την αποφύγεις (τουλάχιστον από τους δρόμους) το ηλεκτρικό μηχανάκι είναι μονόδρομος

Το να επιλέξει κανείς το κατάλληλο δώρο Χριστουγέννων για τα αγαπημένα του πρόσωπα δεν είναι πάντα και η πιο εύκολη απόφαση. Οι επιλογές είναι συνήθως αναρίθμητες ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που κάποιος μπορεί να πέσει τελείως έξω και το δώρο του να καταλήξει σε κάποιο συρτάρι ή ακόμη χειρότερα στα σκουπίδια. Βέβαια σε τέτοιες πράξεις αυτό που πάντα μετράει είναι η κίνηση και επειδή το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση των ελληνικών δρόμων, το ηλεκτρικό μηχανάκι σίγουρα αποτελεί μια ιδανική επιλογή δώρου για την περίοδο των γιορτών. Στη φετινή λίστα του Άι Βασίλη, η οποία κάθε χρόνο εμπλουτίζεται με νέες επιλογές και πρωτότυπες ιδέες δώρων, μπαίνει πλέον και η ηλεκτροκίνηση και τα έξυπνα οχήματα μεταφοράς τα οποία σίγουρα θα ικανοποιήσουν κάθε αποδέκτη.

Δώρο που αξίζει
Εάν θέλεις να κάνεις κάποιο ιδιαίτερο δώρο σε ένα συγγενικό ή πολύ αγαπητό σου πρόσωπο τότε ένα ηλεκτρικό μηχανάκι είναι σίγουρα αυτό που ψάχνεις. Εκτός από πρωτότυπο (μιας και δεν είναι πολλοί αυτοί που κάνουν τέτοια δώρα – τουλάχιστον προς το παρόν), το ηλεκτρικό μηχανάκι είναι και άκρως πρακτικό και σίγουρα θα εκτιμηθεί δεόντως. Σε ποιόν δεν θα άρεσε άλλωστε να ξυπνήσει ένα πρωί και κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο να βρει ένα ηλεκτρικό μηχανάκι (ή έστω το κλειδί του). Εάν είσαι γονιός και σκέφτεσαι να κάνεις δώρο ένα όχημα στο παιδί σου, που μόλις ενηλικιώθηκε, για την περίοδο των γιορτών τότε το ηλεκτρικό scooter είναι – και πάλι – μονόδρομος. Αντί για ένα δαπανηρό αυτοκίνητο ή κάποιο άλλο όχημα το οποίο εκτός από λειτουργικά έξοδα, χρειάζεται τέλη κυκλοφορίας, ΚΤΕΟ, μια περιουσία για service και συντήρηση, ένα ηλεκτρικό μηχανάκι είναι μια πολύ πιο συμφέρουσα λύση και σίγουρα ιδανική επιλογή για κάποιον που κάνει τα πρώτα του βήματα στην οδήγηση.

Χρήματα που… γυρνάνε πίσω!
Μπορεί να φαντάζει απίστευτο ωστόσο είναι πέρα για πέρα αληθινό. Κάνοντας δώρο ένα ηλεκτρικό μηχανάκι, τα χρήματα που δαπανάς επιστρέφουν πίσω και μάλιστα πολλαπλάσια. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να μην συμβαίνει αυτό όταν το ηλεκτρικό μηχανάκι κάνει απόσβεση και μάλιστα μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Το EMW 250W/1000 BOOST για παράδειγμα διαθέτει αυτονομία έως και 80χλμ ενώ το κόστος χρήσης του ανέρχεται σε 1 ευρώ ανά 500χλμ. Αρκεί λοιπόν να αναλογιστεί κανείς πόσα χρήματα γλιτώνει μόνο από τα καύσιμα που θα ξόδευε σε άλλα συμβατικά οχήματα και η επιστροφή των χρημάτων είναι εγγυημένη. Εάν κάποιος συγγενής ή φίλος σας ξοδεύει ένα μεγάλο μέρος των εσόδων του μόνο στις μετακινήσεις, στην προσπάθεια του για παράδειγμα να προσεγγίσει τον χώρο εργασίας του, φανταστείτε πόσα χρήματα θα κερδίσει με την απόκτηση ενός ηλεκτρικού σκούτερ. Εάν αναλογιστεί κανείς και την χαρά που θα λάβει μόλις δει ένα δώρο σαν και αυτό, τότε σίγουρα το ηλεκτρικό μηχανάκι είναι κάτι που δεν πρέπει να λείπει από τη φετινή σας λίστα.

Το αξίζετε και εσείς
Ποιός είπε ωστόσο ότι δώρα κάνουμε μόνο στους συγγενείς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα; Η περίοδος των γιορτών είναι πάντα μια ιδανική εποχή για να την προσωπική μας χαλάρωση αλλά και επιβράβευση για όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς που αφήνουμε πίσω μας. Η αγορά ενός ηλεκτρικού σκούτερ θα ήταν σίγουρα ένα ιδανικό φινάλε για τον χρόνο που φεύγει και πρόκειται για ένα δώρο που μπορεί κανείς να προσφέρει στον ίδιο του τον εαυτό. Μια καλή επένδυση για τον νέο χρόνο που έρχεται είναι και η επένδυση στην ηλεκτροκίνηση. Ηλεκτρικά οχήματα που διαθέτει στην Ελλάδα η EMW μπορούν να σας βοηθήσουν ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και φυσικά να κερδίσετε σε εργονομία και ευκολία στις μετακινήσεις σας εντός και εκτός πόλης.