emw.gr

Ο ενημερωμένος καταναλωτής κάνει πάντα σωστές αγορές. Σύγκρινε, σκέψου και αποφάσισε έξυπνα.

Έχεις ήδη αποφασίσει (και σοφά) πως ένα ηλεκτρικό μηχανάκι είναι αυτό που χρειάζεσαι για τις καθημερινές σου μετακινήσεις, εντός και εκτός πόλεως. Προβληματίζεσαι ωστόσο για το πώς θα επιλέξεις το κατάλληλο μοντέλο, σε ποια χαρακτηριστικά θα δώσεις βάση αλλά και πώς θα αποφασίσεις ανάμεσα σε διάφορες εταιρίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση και after sale service. Τα ηλεκτρικά μηχανάκια μπορούν να σου λύσουν… τα πόδια, προσφέροντας άνεση, οικονομία αλλά και ασφάλεια. Πριν αποκτήσεις ωστόσο το μέσο μετακίνησης του μέλλοντος, σκέψου έξυπνα και επέλεξε σοφά το κατάλληλο ηλεκτρικό μηχανάκι που σου ταιριάζει.

1. Ασφάλεια: Το παν!
Ένα ηλεκτρικό μηχανάκι πρέπει πρώτα απ’ όλα να σου παρέχει ασφάλεια. Αναζήτησε μοντέλα τα οποία διαθέτουν την απαραίτητη υποδομή και σου εξασφαλίζουν έναν σταθερό σκελετό, τον κατάλληλο φωτισμό για νυχτερινές μετακινήσεις και χρήση υπό απαιτητικές καιρικές συνθήκες καθώς και τη δυνατότητα αντοχής βάρους. Για παράδειγμα το EMW 250W/1000 Portable battery που διαθέτει στην Ελλάδα η EMW, προσφέρει μεγάλους τροχούς με ελαστικά 18Χ2.5 Tubeless Tires που εξασφαλίζουν μια σίγουρη και ασφαλή μετακίνηση με μέγιστο φορτίο τα 150 κιλά. Πριν επιλέξεις το κατάλληλο ηλεκτρικό μηχανάκι, αναζήτησε πληροφορίες και χαρακτηριστικά σαν τα παραπάνω, τα οποία θα σου διασφαλίσουν μια σίγουρη και ασφαλή μετακίνηση παντός καιρού.

2. Η απόδοση μετράει
Εκτός από την ασφάλεια αυτό στο οποίο πρέπει να δώσεις σίγουρα βάση είναι η απόδοση. Ένα ηλεκτρικό μηχανάκι με το οποίο θα μπορείς να διανύεις μεγάλες αποστάσεις με τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας είναι αυτό που σίγουρα χρειάζεσαι. Αναζήτησε μοντέλα τα οποία φορτίζουν εύκολα, σε συμβατικές πρίζες, ώστε να μπορείς να τα χρησιμοποιείς ανά πάσα στιγμή είτε εντός είτε εκτός πόλεως. Με ένα τέτοιο ηλεκτρικό μηχανάκι δεν θα σε απασχολεί το πού και πότε θα το φορτίσεις. Ταυτόχρονα, ιδιαίτερα σημαντική είναι και η ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει ένα ηλεκτρικό μηχανάκι καθώς και το κόστος της μετακίνησης. Χάρη στην εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης, στην αγορά μπορεί κανείς να βρει μοντέλα με τα οποία διανύει αποστάσεις έως και 500 χιλιομέτρων δαπανώντας μόλις 1 ευρώ. Ιδιαίτερα σημαντική είναι και η μπαταρία ενός ηλεκτρικού σκούτερ. Μοντέλα τα οποία διαθέτουν αποσπώμενες μπαταρίες προσφέρουν μεγαλύτερη ευκολία στη φόρτιση. Παράλληλα, μοντέλα τα οποία με μια φόρτιση σου δίνουν τη δυνατότητα να διανύσεις μεγάλες αποστάσεις έως και 70 χιλιομέτρων, χαρακτηρίζονται ως τα ιδανικά.

3. Μην ξεχνάς την άνεση!
Καλή η ασφάλεια και η απόδοση, όμως ένα ηλεκτρικό μηχανάκι πρέπει σίγουρα να σου προσφέρει και άνεση! Άλλωστε θα το χρησιμοποιείς καθημερινά για τις μετακινήσεις σου μέσα στην πόλη αλλά και τις βόλτες σου στην εξοχή. Ψάξε μοντέλα τα οποία διαθέτουν άνετες σέλες και είναι εύχρηστα, ώστε να σου επιτρέπουν ευκολία κινήσεων. Σημαντικό χαρακτηριστικό είναι τα ελαστικά του ηλεκτρικού σκούτερ. Μοντέλα τα οποία διαθέτουν εκτός από τον βασικό εξοπλισμό και ενισχυμένες αναρτήσεις με μεγάλα και άνετα ελαστικά, αποτελούν πάντα τις καλύτερες και πιο άνετες επιλογές. Σκέψου απλά ότι με τα κατάλληλα λάστιχα οι βόλτες εντός και εκτός πόλεως θα γίνουν παιχνιδάκι και θα μπορείς να μετακινηθείς γρήγορα και με ασφάλεια από και προς κάθε προορισμό σου.

4. Το service
Μια έξυπνη αγορά είναι αυτή που συνυπολογίζει και το… αύριο. Μην ξεχνάς πως ένα ηλεκτρικό μηχανάκι εκτός από οικονομικό και ασφαλές μέσο μετακίνησης δεν παύει ναι είναι ένα όχημα το οποίο αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα χρειαστεί service. Επέλεξε εταιρίες οι οποίες σου διασφαλίζουν ένα ιδανικό after sale service πακέτο υπηρεσιών και είναι εκεί για να σε στηρίξουν για ό,τι χρειαστεί το όχημά σου. Εντυπωσιακές ή κούφιες προσφορές που κατακλύζουν το διαδίκτυο συνήθως κρύβουν κινδύνους, καθώς δεν συνοδεύονται από σοβαρές εταιρίες. Αναζήτησε αξιόπιστες εταιρίες με ολοκληρωμένες υπηρεσίες service, στις οποίες θα μπορέσεις να απευθυνθείς στο μέλλον για το όχημά σου. Μια τέτοια είναι και η EMW, η οποία διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών service που παρέχει στους πελάτες που επιλέγουν ένα από τα μοντέλα της.

Τα ηλεκτρικά μηχανάκια είναι το μέσο μετακίνησης του αύριο και αποτελούν μια ιδανική επιλογή για τις καθημερινές μετακινήσεις μέσα στην πόλη αλλά και για ξέγνοιαστες και οικονομικές βόλτες στην εξοχή. Μια έξυπνη αγορά προϋποθέτει τη σωστή αναζήτηση του κατάλληλου μοντέλου. Η ασφάλεια, η άνεση, η απόδοση και το after sale service είναι αυτά που πρέπει να έχει πάντα στο μυαλό του κάποιος πριν βάλει στο καλάθι των αγορών του ένα ηλεκτρικό μηχανάκι. Μια σωστή και ολοκληρωμένη αναζήτηση οδηγεί πάντα στο καταλληλότερο μοντέλο, το οποίο αποτελεί και την πιο έξυπνη αγορά.