emw.gr

Tο νέο «Κινούμαι Ηλεκτρικά» προσφέρει αυξημένες επιδοτήσεις για την αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων και δίκυκλων, όπως τα ποδήλατα και τα scooter, ενώ συμπεριλαμβάνονται και ειδικά κοινωνικά κριτήρια που αφορούν ΑμεΑ, τρίτεκνους και νέους έως 29 ετών.

Περισσότερα κίνητρα, μεγαλύτερη επιδότηση για τα ηλεκτρικά

 

   Περισσότερα κίνητρα και μεγαλύτερη επιδότηση για την αγορά ηλεκτρικών οχημάτων προσφέρει το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά», του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας που έχει μπει πλέον στη δεύτερη φάση του και το οποίο αφορά την επιδότηση για την αγορά ηλεκτρικών scooter και ποδηλάτων.

 

 

   Το πρόγραμμα από μόνο του αποτελεί ένα σημαντικό κίνητρο, καθώς επιδοτεί ένα μέρος του κόστους για την απόκτηση ηλεκτροκίνητων οχημάτων και έδωσε τη δυνατότητα, ήδη από τη πρώτη φάση υλοποίησής του, σε χιλιάδες πολίτες να αποκτήσουν ένα ηλεκτροκίνητο scooter ή ποδήλατο, με μεγαλύτερη ευκολία. Βλέποντας τη μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών αλλά και το «ζεστό» ενδιαφέρον για την ηλεκτροκίνηση, η οποία κερδίζει συνεχώς έδαφος έναντι των συμβατικών μεθόδων μετακίνησης, αποφασίστηκαν να δοθούν περαιτέρω κίνητρα για τη δεύτερη φάση του προγράμματος.
    Μεταξύ άλλων το νέο «Κινούμαι Ηλεκτρικά» προσφέρει αυξημένες επιδοτήσεις για την αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων και δίκυκλων, όπως τα ποδήλατα και τα scooter, ενώ συμπεριλαμβάνονται και ειδικά κοινωνικά κριτήρια που αφορούν ΑμεΑ, τρίτεκνους και νέους έως 29 ετών.   

 

 

Γιατί να χρησιμοποιήσω την επιδότηση;   
    Η ηλεκτροκίνηση δεν αποτελεί απλά το μέλλον της μετακίνησης, αλλά το άμεσο παρόν. Ολοένα και περισσότερες πόλεις του πλανήτη επενδύουν στην υιοθέτηση ενός φιλικού προς το περιβάλλον τρόπου μεταφοράς, με τα ηλεκτρικά ποδήλατα, scooter και πατίνια να κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Ευρωπαϊκή Ένωση άλλωστε έχει θέσει ως στόχο τη σταδιακή μείωση της χρήσης βενζινοκίνητων οχημάτων και η ηλεκτροκίνηση καταγράφει αλματώδεις ρυθμούς ανάπτυξης. Μέσα σε αυτό το νέο τοπίο που διαμορφώνεται το να αποκτήσει κανείς άμεσα το πρώτο ηλεκτρικό του όχημα φαντάζει ως μία ιδιαίτερα έξυπνη κίνηση, ενώ αποτελεί μία επένδυση για το άμεσο μέλλον.
    Το «Κινούμαι Ηλεκτρικά» αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο κάθε καταναλωτή που θέλει να ανακαλύψει τον θαυμαστό καινούργιο κόσμο της ηλεκτροκίνησης, καθώς καλύπτει ένα σημαντικό ποσοστό του κόστους απόκτησης ενός ηλεκτρικού οχήματος. Υποβάλλοντας μια απλή αίτηση μπορείτε πλέον να αποκτήσετε ένα σύγχρονο και άκρως πρακτικό ηλεκτρικό όχημα, όπως το νέο ηλεκτρικό scooter
EMW Portable/1000 σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Η επιδότηση αγγίζει τα 400 ευρώ ενώ ισχύουν επιπλέον επιδοτήσεις για όσους ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες (πολύτεκνοι, ΑμεΑ – επιπλέον 500 ευρώ) και μπορείτε να αποσύρετε και το παλιό σας όχημα και να λάβετε επιδότηση 400 ευρώ. Αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς πως το εν λόγω ηλεκτρικό σκούτερ προσφέρει αυτονομία έως 80 χιλιόμετρα και το κόστος χρήσης είναι απειροελάχιστο, συγκριτικά με άλλες μορφές ενέργειας όπως η βενζίνη, τότε η επιλογή του EMW Portable/1000 αποτελεί μονόδρομο.

   Αντίστοιχα, αν σκέφτεστε την αγορά ενός ηλεκτροκίνητου ποδηλάτου όπως το σύγχρονο EMW Sporting City bike, που είναι και σπαστό, το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά» θα σας βοηθήσει να το αποκτήσετε ακόμη πιο εύκολα. Επωφελούμενοι της επιδότησης που ξεπερνάει τα 300 ευρώ (ενώ και σε αυτή την περίπτωση ισχύει επιπλέον επιδότηση 500 ευρώ για πολύτεκνους και ΑμεΑ) μπορείτε να απολαύσετε όλες τις σύγχρονες ανέσεις που προσφέρει το εν λόγω ηλεκτρικό ποδήλατο, όπως το Digital LCD καντράν του με 5 διαφορετικά προγράμματα ενίσχυσης του κινητήρα, και να απολαύσετε ξέγνοιαστες εξορμήσεις εντός και εκτός πόλεως, με κατανάλωση που κυμαίνεται από 0,10 έως 0,15 ευρώ / 50-60χλμ.

   Η ηλεκτροκίνηση αποτελεί μια ιδιαίτερα συμφέρουσα επιλογή μετακίνησης τόσο για την τσέπη μας όσο και για το περιβάλλον, καθώς ηλεκτρικά ποδήλατα και scooter όπως αυτά που θα βρείτε στο e-shop της EMW διακρίνονται για την χαμηλή κατανάλωση ενέργειας αλλά και για την κομψότητα και το στυλ τους. Το «Κινούμαι Ηλεκτρικά» αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό κίνητρο για να αποκτήσετε σήμερα το δικό σας ηλεκτρικό όχημα ενώ το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας μπορεί να σας κατευθύνει ως προς το ποσοστό της επιδότησης που δικαιούστε και τη διαδικασία απόκτησης του ηλεκτρικού οχήματος που σας ενδιαφέρει!