emw.gr

Το after sale service αποτελεί το άλφα και το ωμέγα σε κάθε αγορά ηλεκτρικού σκούτερ.

Σε κάθε αγορά ενός οχήματος αυτό που πάντα προβληματίζει τους οδηγούς είναι το service. Τι θα γίνει εάν πάθει κάτι; Που θα μπορέσω να βρω ανταλλακτικά; Πόσο θα κοστίσουν; Είναι μόνο μερικές από τις πρώτες σκέψεις που κάνει κανείς λίγο πριν ή λίγο αφότου αγοράσει ένα όχημα. Οι σκέψεις γίνονται εφιάλτες όταν κάποιο όχημα υποστεί βλάβη ή παρουσιάσει πρόβλημα και ο ιδιοκτήτης κληθεί να αναζητήσει συνεργείο ή κάποιον τεχνικό για να τον εξυπηρετήσει. Τι συμβαίνει ωστόσο όταν το όχημα είναι ηλεκτρικό; Τα ηλεκτρικά οχήματα αν και παρουσιάζουν λιγότερες ανάγκες για service δεν παύουν να αποτελούν οχήματα τα οποία ανά πάσα στιγμή μπορεί να χρειαστούν συντήρηση ή κάποια επιδιόρθωση. Εάν σκοπεύετε λοιπόν να αγοράσετε κάποιο ηλεκτρικό μηχανάκι ή αγοράσατε πρόσφατα ηλεκτρικό ποδήλατο ή πατίνι, τότε σίγουρα πρέπει να είστε ενημερωμένοι για το πού θα πρέπει να απευθυνθείτε σε περίπτωση που το όχημά σας κάτι χρειαστεί.

Η σωστή φροντίδα αλλά και η έγκαιρη διάγνωση πιθανών προβλημάτων επιμηκύνουν πάντα τον χρόνο ζωής του ηλεκτρικού σας οχήματος. Με απλές καθημερινές κινήσεις μπορείτε να διασφαλίσετε την μακροζωία του ηλεκτρικού σας σκούτερ για παράδειγμα, και να φροντίσετε το όχημά σας έτσι όπως του αξίζει. Μεταξύ άλλων, ο έλεγχος των ελαστικών, της μπαταρίας, του φορτιστή αλλά και του συστήματος φρένων αποτελούν κομβικής σημασίας ενέργειες που δεν πρέπει να αμελείτε. Σε περίπτωση ωστόσο που το ηλεκτρικό σας μηχανάκι χρειαστεί service, τότε η επιλογή του επαγγελματία που διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία και υλικοτεχνική υποστήριξη αποτελεί μονόδρομο.

After sale service

Πριν αγοράσετε ένα ηλεκτρικό μηχανάκι σιγουρευτείτε ότι η εταιρία που σας το προμηθεύει δεν είναι “περαστική” ή “αέρας”, και πως διαθέτει την απαραίτητη υποδομή και τεχνογνωσία για να σας στηρίξει μετά την αγορά του οχήματος. Αρκετοί καταναλωτές πέφτουν θύματα επιτήδειων οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι μια τάση που επικρατεί στην αγορά σπεύδουν να κερδίσουν λεφτά. Το after sale service είναι πάντα το άλφα και το ωμέγα σε κάθε έξυπνη αγορά οχήματος και αυτό ισχύει φυσικά και στην περίπτωση του ηλεκτρικού σκούτερ. Για παράδειγμα, η εταιρία EMW, που είναι η μεγαλύτερη εταιρία ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, διαθέτει εδώ και οκτώ χρόνια το καλύτερο after sale service στους πελάτες της, βοηθώντας τους να αντιμετωπίσουν όποια προβλήματα μπορεί να παρουσιάσουν τα οχήματά τους στο μέλλον. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της εταιρίας, που διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία και υλικοτεχνική υποδομή, είναι εκεί για να προσφέρει λύσεις για τα ηλεκτρικά μηχανάκια, πατίνια και ποδήλατα που διαθέτετε ακόμη και εάν δεν τα έχετε αγοράσει από την εν λόγω εταιρία.

Αναζήτηση ανταλλακτικών Σε περίπτωση που ένα ηλεκτρικό μηχανάκι ή όχημα χρειαστεί συντήρηση ή επιδιόρθωση δεν αρκεί απλά η διάγνωση του προβλήματος αλλά και η αναζήτηση του κατάλληλου ανταλλακτικού. Δεν είναι λίγα άλλωστε τα παραδείγματα συμβατικών οχημάτων όπου τα ανταλλακτικά είναι είτε δυσεύρετα είτε κοστίζουν μια περιουσία! Στην περίπτωση των ηλεκτρικών σκούτερ ωστόσο αυτό δεν ισχύει. Χάρη στο γεγονός πως πρόκειται για μέσα μετακίνησης τα οποία κάνουν χρήση προηγμένων εφαρμογών τεχνολογίας αλλά και λόγω της άνθισης που γνωρίζει ο κλάδος της ηλεκτροκίνησης, η αναζήτηση και εύρεση ενός ανταλλακτικού είναι σχετικά εύκολη διαδικασία. Ο έλεγχος και η επισκευή του ηλεκτρικού κινητήρα ενός τέτοιου οχήματος ή η αντικατάσταση των κελιών της μπαταρίας καθώς και η αναγέννηση αυτής, είναι μερικές after sale service υπηρεσίες τις οποίες ενδέχεται να χρειαστεί ένα τέτοιο όχημα. Πρόκειται για προβλήματα τα οποία μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει γρήγορα και χωρίς να ταλαιπωρηθεί. Τα ηλεκτρικά οχήματα άλλωστε διακρίνονται για την ανθεκτικότητά τους αλλά και το χαμηλό κόστος συντήρησής τους.

Λύση για κάθε πρόβλημα

Η σωστή χρήση αλλά και η ολοκληρωμένη συντήρηση ενός ηλεκτρικού σκούτερ παρατείνει σίγουρα τον χρόνο ζωής του οχήματός σας. Ένας οδηγός που σέβεται το όχημά του φροντίζει πάντα για τον έλεγχό του, ώστε να εντοπίσει έγκαιρα πιθανά προβλήματα ή να αποτρέψει την εμφάνισή τους. Το ίδιο ισχύει και για τα ηλεκτρικά μηχανάκια, τα οποία οφείλετε να ελέγχετε ανά  τακτά χρονικά διαστήματα για την εύρυθμη λειτουργία τους και την αποτροπή εμφάνισής προβλημάτων. Εξετάζοντας την μπαταρία του οχήματός σας, τον φορτιστή, του συστήματος φρένων αλλά και των ελαστικών του ανά τακτά χρονικά διαστήματα διασφαλίζετε σίγουρα την μακροζωία του ηλεκτρικού σκούτερ σας. Σε περίπτωση που ένα ηλεκτρικό μηχανάκι χρειαστεί συντήρηση φροντίστε ώστε να απευθυνθείτε σε ειδικούς, που έχουν την κατάλληλη τεχνογνωσία για να λύσουν το πρόβλημά σας και δεν θα επιβαρύνουν περαιτέρω το όχημά σας. Το after sale service δίκτυο της EMW είναι μια τέτοια επιλογή καθώς μπορείτε να απευθυνθείτε σε αυτό ανεξάρτητα από τη μάρκα του οχήματός σας. Έτσι θα βρείτε σίγουρα λύση για όποιο τύπο προβλήματος και εάν αντιμετωπίζει το ηλεκτρικό σας μηχανάκι, ποδήλατο ή πατίνι, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να βάλετε το χέρι βαθιά μέσα στην τσέπη.