emw.gr

 Εκμεταλλευτείτε τις γιορτές για ξέγνοιαστες βόλτες στη φύση με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο

 Η περίοδος των γιορτών είναι μια ιδανική εποχή για μερικές ημέρες ξεκούρασης αλλά και εξόρμησης στη φύση, μακριά από τους ρυθμούς των σύγχρονων πόλεων. Τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα είναι συνδυασμένα με αναμνήσεις από το χωριό, οικογενειακές συγκεντρώσεις, πολύ φαγητό και φυσικά γλυκά δίχως τέλος! Είναι όμως και μια κατάλληλη περίοδος για ξεκούραση και ξεγνοιασιά με βόλτες σε γραφικά ορεινά χωριά της χώρας, για ξεκούραση δίπλα σε ένα ζεστό τζάκι και φυσικά για έξυπνες μετακινήσεις με ηλεκτρικά ποδήλατα. Πρόκειται για ένα μέσο μεταφοράς που ενδείκνυται για βόλτες στη φύση και σε ορεινούς ή πεδινούς οικισμούς της χώρας, χάρη στην εργονομία και την αυτονομία που διαθέτει.

Το παίρνεις μαζί σου
Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο μεταφέρεται με μεγάλη ευκολία και αυτό είναι ένα από τα βασικά του πλεονεκτήματα για την περίοδο των γιορτών. Είτε έχετε προγραμματίσει σύντομες διακοπές σε κάποιο ορεινό χωριό της χώρας, με την ελπίδα ενός χιονισμένου και άκρως Χριστουγεννιάτικου σκηνικού, είτε σκοπεύετε να επισκεφθείτε το πατρικό σας σπίτι στο χωριό ή να βρεθείτε με συγγενείς και φίλους σε κάποιον οικισμό μακριά από τα μεγάλα αστικά κέντρα, το ηλεκτρικό ποδήλατο σίγουρα χωράει στις αποσκευές σας. Χάρη στην εργονομία που διαθέτουν ηλεκτρικά ποδήλατα όπως το EMW mountain 27.5 μπορούν εύκολα να μεταφερθούν και να σας συντροφεύουν στις διακοπές των Χριστουγέννων. Κατασκευασμένο από πολύ ελαφρύ αλουμινένιο σκελετό το εν λόγω ηλεκτρικό μοντέλο είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα ποδηλάτου το οποίο μπορεί κανείς να πάρει μαζί του στις διακοπές κατά την περίοδο των γιορτών.

Είναι οικονομικά
Τα ηλεκτρικά ποδήλατα, όπως και όλα τα έξυπνα μέσα μεταφοράς που κάνουν χρήση της ηλεκτροκίνησης, είναι άκρως οικονομικά. Με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο στις Χριστουγεννιάτικες διακοπές σας μπορείτε να απολαύσετε τις βόλτες σας χωρίς να σας απασχολούν έξτρα έξοδα για μετακινήσεις. Δεν είναι λίγες άλλωστε οι φορές που κάποιοι ακυρώνουν ή αναβάλλουν εξορμήσεις και διακοπές όταν μπουν στη διαδικασία να υπολογίσουν το κόστος των μετακινήσεων. Με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο μπορείτε να εξοικονομήσετε σημαντικά χρήματα τα οποία θα σας μείνουν για τις εορταστικές σας αγορές και εξόδους.

Αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως με ένα τέτοιου είδους μέσο μεταφοράς μπορείτε να διανύσετε αποστάσεις έως και 60 χιλιομέτρων ξοδεύοντας κάτι λιγότερο από μισό ευρώ. Την ίδια στιγμή, όσο απομακρυσμένο και απομονωμένο και εάν είναι το μέρος που επιλέγετε για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές σας ή εάν βρεθείτε σε κάποιο χωριό χιλιόμετρα μακριά από μια μεγάλη πόλη, δεν χρειάζεται να σας απασχολεί το που θα βρείτε πλησιέστερο βενζινάδικο. Τα ηλεκτρικά ποδήλατα φορτίζουν σε συμβατικές πρίζες και έτσι απολαμβάνετε την άνεση των μετακινήσεων σας.

Φιλικά προς το περιβάλλον
Εάν επιλέξετε να περάσετε τις διακοπές σας μέσα σε ένα ορεινό σαλέ ή να βρεθείτε σε ένα χωριό γεμάτο πλούσια βλάστηση, με καθαρό οξυγόνο τότε η παρουσία σας εκεί σίγουρα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο επιβλαβής για το περιβάλλον. Μπορεί τα συμβατικά οχήματα να παράγουν ρύπους και να προκαλούν ανεπανόρθωτη ζημιά στον φυσικό πλούτο, ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και με τα ηλεκτρικά οχήματα. Επιλέγοντας ένα ηλεκτρικό ποδήλατο για τις Χριστουγεννιάτικες βόλτες σας, συμβάλετε ουσιαστικά στη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος και η παρουσία σας σε ένα φυσικό παράδεισο δεν αφήνει πίσω της “σκουπίδια” στην ατμόσφαιρα. Τα ηλεκτρικά οχήματα που διαθέτει στην Ελληνική αγορά η EMW χαρακτηρίζονται από τέτοια φιλικά συναισθήματα προς το περιβάλλον και αποτελούν ιδανικές επιλογές για όσους θέλουν να σταματήσουν να παράγουν επιβλαβείς για τον πλανήτη ρύπους.