emw.gr

Τα ηλεκτρικά μηχανάκια έχουν μπει για τα καλά πλέον στη ζωή μας, μιας και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των καθημερινών μετακινήσεων μας.

Γιατί δεν βρίσκετε ανταλλακτικά για το ηλεκτρικό σας scooter;

Τα ηλεκτρικά μηχανάκια έχουν μπει για τα καλά πλέον στη ζωή μας, μιας και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των καθημερινών μετακινήσεων μας. Ολοένα και περισσότεροι είναι οι καταναλωτές που στρέφονται σε αυτή την έξυπνη, οικολογική και οικονομική μορφή μετακίνησης και τα ηλεκτρικά μηχανάκια που κυκλοφορούν στους δρόμους των πόλεων αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς.

Πρόκειται για οχήματα τα οποία δεν μπορούν - ούτε πρέπει - να συγκριθούν με τα συμβατικά οχήματα, μιας και κατασκευάζονται για να εξυπηρετήσουν στο μέγιστο την οικονομική μετακίνηση εντός πόλης, καθώς και τις μικρές καθημερινές εξορμήσεις, χωρίς να εξυπηρετούν ωστόσο μεγάλα ταξίδια όπως στην περίπτωση μιας μοτοσυκλέτας μεγάλου κυβισμού.

Ωστόσο ένα πρόβλημα με το οποίο έρχονται αντιμέτωποι αρκετοί ιδιοκτήτες scooter είναι πως αδυνατούν να βρουν ανταλλακτικά για τα οχήματά τους, όταν τα χρειαστούν. Η «ρίζα του κακού» εντοπίζεται στο γεγονός ότι ορισμένοι επαγγελματίες που έχουν μπει στον χώρο της ηλεκτροκίνησης στην προσπάθεια τους να γίνουν ανταγωνιστικοί κάνουν τη ζωή των καταναλωτών δύσκολη, έως μαρτυρική, ενώ παράλληλα δημιουργούν αρνητικές εντυπώσεις γύρω από τα ηλεκτρικά μηχανάκια, που ωστόσο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Γιατί δυσκολεύεστε να βρείτε ανταλλακτικά;


Οι εταιρίες που προκαλούν την «αναστάτωση» και δημιουργούν το πρόβλημα στην αγορά είναι αυτές που εισάγουν δεκάδες μοντέλα ηλεκτρικών scooter χωρίς ωστόσο να προμηθεύονται και τον αντίστοιχο αριθμό ανταλλακτικών για αυτά τα οχήματα. Πρακτικά, πρόκειται για εταιρίες που δεν προσφέρουν - ούτε είναι σε θέση να προσφέρουν - το λεγόμενο after sales ervice, οδηγώντας σε αδιέξοδο όσους καταναλωτές τις εμπιστευτούν. Αυτό άλλωστε είναι και το αναμενόμενο, καθώς εισάγοντας 10-20 διαφορετικά μοντέλα ηλεκτρικών scooter, από λίγα τεμάχια ανά μοντέλο, δεν είναι σε θέση να διαχειριστούν τον όγκο των οχημάτων που προσφέρουν και να παρέχουν μια ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη, διαθέτοντας και τον αντίστοιχο αριθμό ανταλλακτικών.

Τα ηλεκτρικά μηχανάκια μπορεί να διακρίνονται για την υψηλή απόδοση, τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και την ανθεκτικότητά τους, δεν παύουν ωστόσο να αποτελούν οχήματα τα οποία αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα χρειαστούν συντήρηση ή αναβάθμιση. Συνεπώς είναι ιδιαίτερα σημαντικό να είμαστε σε θέση να βρούμε τα αντίστοιχα, γνήσια, ανταλλακτικά που χρειάζεται το όχημά μας για να παραμείνει λειτουργικό και αξιόπιστο.

Πώς να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα;


Επιλέγοντας εταιρίες με αποδεδειγμένη και πολυετή εμπειρία στον κλάδο, που δεν αντιμετωπίζουν ευκαιριακά ή καιροσκοπικά το αυξημένο ενδιαφέρον για την ηλεκτροκίνηση, διασφαλίζετε μια πιο σωστή και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση.
Αυτός ακριβώς είναι άλλωστε ο λόγος που η EMW επενδύει πάντα στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα. Προσφέροντας συγκεκριμένο αριθμό μοντέλων ηλεκτρικών scooter, τα οποία συνοδεύονται από ολοκληρωμένη
τεχνική υποστήριξη και afters ale service, καλύπτοντας έτσι κάθε ανάγκη που θα προκύψει στο μέλλον.

Άλλωστε, αυτό ήταν που έκανε την EMW να ξεχωρίσει από το 2012, εισάγοντας πάντα ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα που διαθέτει στην αγορά, ώστε να είναι σε θέση να καλύψει κάθε ανάγκη των καταναλωτών που την εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια.
Πρόκειται για ένα μοντέλο λειτουργίας που ακολουθούν όλες οι μεγάλες και αξιόπιστες εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Telsa, που διαθέτει μόνο 4 μοντέλα αυτοκινήτων, προσφέροντας ωστόσο μια πλήρη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών που καλύπτουν κάθε πρόβλημα που ενδεχομένως να προκύψει στο μέλλον.


Προσοχή στην κατάρτιση


Εξίσου σημαντικό πρόβλημα, εκτός από την έλλειψη των κατάλληλων ανταλλακτικών, είναι και η έλλειψη τεχνικής υποστήριξης και σωστά καταρτισμένου προσωπικού, που διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία. Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν εταιρίες που υπόσχονται πως μπορούν να αναλάβουν την αναβάθμιση ή τη συντήρηση ενός ηλεκτρικού scooter, προχωρώντας ωστόσο σε καταστροφικά λάθη, αστοχίες ή παραλείψεις στη ρύθμιση και συναρμολόγηση του οχήματος.

Στην EMW δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην εγγυημένη και εξιδεικευμένη τεχνική υποστήριξη και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα και τη δέουσα τεχνογνωσία κάθε ανάγκη.