Δουλεία ή ψώνια; Με το ηλεκτρικό σκούτερ πηγαίνεις παντού!


Δουλεία ή ψώνια; Με το ηλεκτρικό σκούτερ πηγαίνεις παντού!

 

Έχεις φάει τα καλύτερα χρόνια της ζωής σου στην κίνηση; Ηλεκτρικό σκούτερ και καθάρισες!

 Οι μετακινήσεις μέσα στην πόλη δεν είναι εύκολη υπόθεση και αυτό το ξέρουν καλά όλοι. Πόσες φορές άλλωστε δεν έχεις πονοκεφαλιάσει στην ιδέα και μόνο πως πρέπει να κατέβεις στο κέντρο για ψώνια ή για να πληρώσεις λογαριασμούς και υπηρεσίες και σκέφτεσαι την ταλαιπωρία της μετακίνησής σου. Στα παραπάνω εάν προσθέσουμε και το πόσες ώρες από τις ζωές μας καταναλώνουμε καθημερινά στους δρόμους, στο κυκλοφοριακό χάος και στις ατελείωτες ουρές των φαναριών, στην προσπάθεια μας να πάμε στη δουλειά, τότε ο πονοκέφαλος γίνεται σίγουρα ημικρανία. Η λύση σε αυτόν τον πονοκέφαλο δεν είναι σίγουρα κάποιο χάπι που μπορείς να βρεις στα ράφια των φαρμακείων, αλλά ακούει στο όνομα ηλεκτρικό σκούτερ. Ένα από τα πιο έξυπνα και αποδοτικά μέσα μετακίνησης των σύγχρονων πόλεων, που όχι απλά κερδίζει έδαφος έναντι των συμβατικών οχημάτων, αλλά τείνει να κυριαρχήσει στους δρόμους των μεγάλων αστικών κέντρων.

Κερδίζεις χρόνο και χρήμα
Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες που έχουν γίνει σε διάφορες πόλεις του εξωτερικού, στις οποίες τα ηλεκτρικά σκούτερ φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, οι ιδιοκτήτες τέτοιων έξυπνων και οικολογικών μέσων μετακίνησης εκτός από χρήματα, εξοικονομούν και χρόνο. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Σιάτλ, της πόλης των ΗΠΑ όπου οι κάτοικοι κερδίζουν χρόνο έχοντας καλύτερη πρόσβαση καθημερινά στις δουλειές τους κάνοντας χρήση ηλεκτρικών σκούτερ. Χάρη στην ηλεκτροκίνηση και τα οφέλη της μετακίνησης μέσω ηλεκτρικών σκούτερ, οι κάτοικοι της εν λόγω πόλης μπορούν να προσεγγίζουν πάνω από 90.000 δουλειές στην ευρύτερη περιοχή, γρήγορα και με ασφάλεια. Αντίστοιχη είναι η εικόνα που παρουσιάζουν και άλλες πόλεις ανά τον κόσμο που τείνουν να στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε τέτοιου είδους μοντέλα μετακίνησης.
Με ένα ηλεκτρικό σκούτερ οι οδηγοί αποφεύγουν συνήθως την κίνηση, καθώς δεν χρειάζεται να περιμένουν ώρες σε ένα φανάρι ή να μπλέκουν στους μεγάλους αυτοκινητόδρομους με τα εκατοντάδες αυτοκίνητα. Τα ηλεκτρικά σκούτερ προσφέρουν άνεση και εύκολη μετακίνηση. Πρακτικά, μπορεί κανείς να προσεγγίσει τον χώρο εργασίας του πιο εύκολα από ποτέ, ενώ ταυτόχρονα εκτός από χρόνο κερδίζει και χρήματα. Μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει  άλλωστε το γεγονός πως με ηλεκτρικά σκούτερ όπως το EMW 250W/1000 Portable battery μπορείς να διανύσεις μια απόσταση 500 χιλιομέτρων καταναλώνοντας μόλις 1 ευρώ. Χάρη στην επαναστατική και πρωτοποριακή τους σχεδίαση τα ηλεκτρικά σκούτερ διασφαλίζουν άνεση στη μετακίνηση δίνοντας τη δυνατότητα στους οδηγούς να μετακινηθούν μέσα στην πόλη γρήγορα και έξυπνα.
Χάρη στη μεγάλη αποδοτικότητά τους αλλά και στο γεγονός πως παρουσιάζουν ελάχιστα λειτουργικά έξοδα, τα ηλεκτρικά σκούτερ αποτελούν σίγουρα ιδανική επιλογή για βόλτες αλλά και για ψώνια. Εάν το να βρεις πάρκινγκ για το αυτοκίνητό σου στο κέντρο της πόλης μοιάζει με θαύμα, το ηλεκτρικό σκούτερ είναι από μόνο του ένα θαύμα της τεχνολογίας. Με αυτό μπορείς να προσεγγίσεις κεντρικά σημεία, να το σταθμεύσεις εύκολα, να κάνεις τα ψώνια σου, να απολαύσεις τον καφέ σου ή να βγεις για μια απλή βόλτα, χωρίς να σε απασχολεί η στάθμευση. Εάν είναι καθημερινή και πρέπει να μετακινηθείς από υπηρεσία και υπηρεσία και από τράπεζα σε τράπεζα για να πληρώσεις λογαριασμούς και υποχρεώσεις, τότε το ηλεκτρικό σκούτερ αποτελεί και πάλι τον καλύτερο σου φίλο. Η μετακίνηση μέσα στην πόλη δεν ήταν πότε τόσο εύκολη αλλά και οικονομική όσο με ένα ηλεκτρικό σκούτερ. Μοντέλα με μεγάλη αποδοτικότητα, που προσφέρουν άνεση και ασφάλεια και αποτελούν ιδανικές επιλογές μετακίνησης μέσα στην πόλη μπορεί κανείς να βρει στο e-shop της EMW, που προσφέρει έξυπνες και οικονομικές επιλογές ηλεκτροκίνησης.

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.emw.gr και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.