emw.gr

  Με τα ηλεκτρικά ποδήλατα οι καλοκαιρινές βόλτες εντός και εκτός πόλης φαντάζουν… παιχνιδάκι

ζέστη

 Με τα ηλεκτρικά ποδήλατα οι καλοκαιρινές βόλτες εντός και εκτός πόλης φαντάζουν… παιχνιδάκι

Πώς θα σας φαινόταν εάν σας έλεγε κάποιος πριν μερικά χρόνια ότι θα μπορείτε να απολαμβάνετε βόλτες με ένα ποδήλατο μέσα στην πόλη, ακόμη και εάν το θερμόμετρο δείχνει 40 βαθμούς Κελσίου, και να μην… ιδρώνετε; Φυσικά η απάντησή σας θα ήταν μια και πολύ συγκεκριμένη: θα είχατε σκάσει στα γέλια. Το μέλλον όμως είναι εδώ και το ζούμε, και τα όσα περιγράφονται στην παραπάνω πρόταση, πλέον, παίρνουν σάρκα και οστά με τα ηλεκτρικά ποδήλατα.

Η ραγδαία εξάπλωση της τεχνολογίας και της προόδου έχει φέρει την ηλεκτροκίνηση στα πόδια μας, με τα ηλεκτρικά ποδήλατα να αποτελούν πλέον κομμάτι της καθημερινής ζωής εκατοντάδων πολιτών. Σίγουρα θα έχετε ήδη δει κάποιο ηλεκτρικό ποδήλατο να περνάει από δίπλα σας και η ερώτηση που έρχεται πρώτη στο μυαλό σας είναι εάν αξίζει τον κόπο να μπείτε στη διαδικασία να αποκτήσετε και εσείς ένα. Η απάντηση φυσικά είναι μονολεκτική και ξεκάθαρη: Αξίζει!

Σας λύνουν τα πόδια
Οι βόλτες με τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι τα πάντα εκτός από κουραστικές. Η δύναμη της ηλεκτροκίνησης, στην οποία βασίζεται η κατασκευή και η λειτουργία τους, δίνουν τη δυνατότητα στους ποδηλάτες να μετακινούνται εύκολα και κυρίως ανώδυνα. Τέρμα τα πιασίματα και η ένταση στους μύες μετά από μια εντατική και μεγάλη βόλτα με το ποδήλατο. Το ηλεκτρικό ποδήλατο βοηθά τους ποδηλάτες να ανέβουν με ευκολία τις πλαγιές, να μετακινηθούν με άνεση μέσα στην πόλη και να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο που θα μπορούσε να μετατρέψει τη βόλτα τους σε μια κουραστική δραστηριότητα.

Γρήγορα και έξυπνα
Πλέον οι μεγάλες βόλτες δεν σημαίνουν μεγαλύτερη κόπωση, αλλά περισσότερα αξιοθέατα, οξυγόνο και επαφή με τη φύση. Όσο ζεστή και αν είναι μια ημέρα, η μετακίνηση με το ηλεκτρικό ποδήλατο δεν θα αποτελεί πλέον πονοκέφαλο για κανέναν μιας και το συγκεκριμένο μεταφορικό μέσο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ικανοποιεί τις απαιτήσεις όλων των ηλικιών. Στην Ελλάδα μπορεί κανείς να βρεις ηλεκτρικά ποδήλατα προηγμένης τεχνολογίας, με τα οποία να απολαμβάνει ξέγνοιαστες και κυρίως ξεκούραστες βόλτες εντός και εκτός πόλεως, στο ηλεκτρικό κατάστημα του ομίλου EMW.

Σας κρατούν σε φόρμα
Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες η μετακίνηση με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο είναι εξίσου ευεργετική για τη φυσική κατάσταση των ποδηλατών με την χρήση των συμβατικών ποδηλάτων. Παρά το γεγονός ότι τα ηλεκτρικά ποδήλατα χρησιμοποιούν μπαταρία, δεν παύει η βόλτα με ένα τέτοιο μέσο να είναι άσκηση η οποία φυσικά σας βοηθάει να διατηρήστε σε φόρμα τόσο σωματική όσο και ψυχική.

Είναι το μέλλον
Μπορεί παλιά να βλέπαμε ηλεκτρικά ποδήλατα μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας πλέον ωστόσο τα βλέπουμε παντού γύρω μας. Πρόκειται για το μέλλον των μετακινήσεων μιας και είναι έξυπνα, εργονομικά, φιλικά προς το περιβάλλον και ιδιαίτερα οικονομικά. Αν αναλογιστούμε μάλιστα την ταχύτητα με την οποία εξελίσσεται η τεχνολογία, δεν αποκλείεται τα ηλεκτρικά ποδήλατα στο μέλλον να αποτελούν ακόμη και βασικό μέσο μεταφοράς των κατοίκων στις έξυπνες και λειτουργικές πόλεις. Ποιος θα το πίστευε άλλωστε ότι σε ένα ποδήλατο θα μπορούσατε να φορτίζετε το κινητό ή το tablet σας; Το EMW mountain 27.5 σας δίνει αυτή την δυνατότητα ενώ ταυτόχρονα σας παρέχει αυτονομία μετακίνησης έως και 70χλμ.

Την επόμενη φορά που θα σας ανοίξει η όρεξη για μια απολαυστική βόλτα με το ποδήλατο και ο υδράργυρος δείχνει 40 βαθμούς, να θυμάστε ότι η λύση είναι η μια: ηλεκτρικά ποδήλατα!