emw.gr

 Τα ηλεκτρικά ποδήλατα συνεχίζουν να καταγράφουν ανοδική πορεία, με την καλπάζουσα ζήτηση από πλευράς των καταναλωτών να τα έχει κάνει κυριολεκτικά ανάρπαστα

3 λόγοι που τα ηλεκτρικά ποδήλατα γίνονται ανάρπαστα

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα συνεχίζουν να καταγράφουν ανοδική πορεία, με την καλπάζουσα ζήτηση από πλευράς των καταναλωτών να τα έχει κάνει κυριολεκτικά ανάρπαστα. Δεν είναι υπερβολή άλλωστε να πει κανείς πως τα ηλεκτρικά ποδήλατα βρίσκονται παντού πλέον γύρω μας: στα μεγάλα αστικά κέντρα, στις μικρές πόλεις, στα χωριά ακόμη και σε δημοφιλείς (ή και λιγότερο δημοφιλείς) τουριστικούς προορισμούς. Διαθέτουν εργονομία, προσφέρουν εύκολες και άνετες μετακινήσεις και χαρακτηρίζονται ως ένα μέσο φιλικό προς το περιβάλλον αλλά και την τσέπη μας.

 

Στην EMW προσφέρουμε τα πλέον σύγχρονα και αξιόπιστα ηλεκτρικά ποδήλατα και ετοιμάσαμε μια λίστα με τους τρεις πιο σημαντικούς λόγους που τα έχουν κάνει να γίνονται ανάρπαστα.

 

#1 – Πάνε παντού

Ηλεκτικά ποδήλατα Πάνε παντού


Αν με ένα συμβατικό ποδήλατο μπορεί κανείς να μετακινηθεί μέχρι εκεί που φτάνουν οι αντοχές του, με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο μπορείτε να πάτε παντού. Τα ηλεκτρικά ποδήλατα προσφέρουν ταχύτερη, ευκολότερη και καλύτερη μετακίνηση εντός και εκτός πόλης, καθώς σας επιτρέπουν να επιλέξετε το πρόγραμμα υποβοήθησης που χρειάζεστε και να θέσετε σε λειτουργία τον κινητήρα, ώστε να μεταβείτε με σιγουριά και ασφάλεια στον προορισμό σας. Το EMW Sporting City bike σας προσφέρει μια ευχάριστη – και κυρίως ξεκούραστη – εμπειρία μετακίνησης, καθώς διαθέτει πέντε διαφορετικά προγράμματα λειτουργίας από ECO 50% έως max power 280% και έτσι μπορείτε να μετακινηθείτε παντού, γρήγορα και χωρίς να επιβαρύνετε στο σώμα σας, ενώ παράλληλα απολαμβάνετε καλύτερη φυσική κατάσταση.

 

#2 – Προσφέρουν καλύτερη φυσική κατάσταση

Καλύτερη Φυσική Κατάσταση


Ανεξάρτητα από την ηλικία σας ένα ηλεκτρικό ποδήλατο μπορεί να σας βοηθήσει αποτελεσματικά να βελτιώσετε τη φυσική κατάστασή σας. Αξιοποιώντας τη δύναμη της ηλεκτροκίνησης σας επιτρέπουν να γυμνάζεστε χωρίς ωστόσο να κουράζεστε, ενώ μπορείτε εσείς να επιλέξετε το επίπεδο βοήθειας που θα λάβετε και το πόσο «πετάλι» θέλετε να κάνετε. Με τον τρόπο αυτό έχετε τον πλήρη έλεγχο πάνω στο όχημά σας και τη στιγμή που θα νιώσετε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείπουν μπορείτε να λάβετε άμεση «τόνωση» από το ηλεκτρικό ποδήλατό σας. Παράλληλα, όσο βελτιώνετε τη φυσική κατάστασή σας, έχετε τη δυνατότητα να προσαρμόζετε αντίστοιχα και τη χρήση του ηλεκτρικού ποδήλατου. Με το EMW City Mountain Suspension 27.5' μπορείτε για παράδειγμα να ανεβείτε το βουνό και να μετακινηθείτε σε ανηφόρες και δρόμους με απότομη κλίση χωρίς να ταλαιπωρηθείτε, αξιοποιώντας την μπαταρία Samsung 10,4 Ah που διαθέτει.

 

#3 – Είναι οικονομικά και οικολογικά

Ηλεκτρικά ποδήλατα οικολογικά και οικονομικά


Τα ηλεκτρικά ποδήλατα ωστόσο γίνονται ανάρπαστα όχι απλώς επειδή προσφέρουν εύκολες μετακινήσεις και βοηθούν στη βελτίωση της φυσικής κατάστασής μας, αλλά επειδή είναι οικονομικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Δεν εκπέμπουν ρύπους και κατά συνέπεια δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον και έτσι συμβάλουν στην υιοθέτηση ενός πιο «πράσινου» τρόπου ζωής και στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης μας στα μεγάλα αστικά κέντρα. Παράλληλα, χαρακτηρίζονται από μεγάλη αυτονομία και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, κάτι που τα καθιστά μια εξαιρετικά οικονομική επιλογή μετακίνησης έναντι άλλων συμβατικών οχημάτων. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως ένα ηλεκτρικό ποδήλατο μπορεί να «συναγωνιστεί» επάξια ένα συμβατικό μηχανάκι, καταναλώνοντας ελάχιστα χρήματα και επιτρέποντας εύκολες και πιο «έξυπνες» μετακινήσεις.

Στην EMW διαθέτουμε
ηλεκτρικά ποδήλατα που χαρακτηρίζονται από μεγάλη αξιοπιστία και ανθεκτικότητα και συνοδεύονται από after sale service υπηρεσίες, που σας προσφέρουν τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζεστε ενώ παράλληλα μπορούμε να σας βοηθήσουμε ώστε να αξιοποιήσετε το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» και να λάβετε επιδότηση για την απόκτηση ενός σύγχρονου και άκρως ελκυστικού ηλεκτρικού ποδήλατου.