Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Ηλεκτροκίνηση με επιδότηση στην Ελλάδα

 Σχέδιο για την παροχή κινήτρων με στόχο τη στροφή των οδηγών της χώρας σε ηλεκτρικά οχήματα παρουσίασε πρόσφατα η Ελληνική κυβέρνηση, προτείνοντας μεταξύ άλλων την παροχή επιδότησης σε όσους επιλέξουν την ηλεκτροκίνηση.

fthinoporinesvoltes

 Πέντε λόγοι για να επιλέξεις ηλεκτρικά σκούτερ για τις φθινοπωρινές σου μετακινήσεις!

Ηλεκτροκίνηση: Ασφάλεια και οικονομία στους 2 τροχούς!

 Μετακινηθείτε γρήγορα, με ασφάλεια και κυρίως οικονομικά με ηλεκτρικά ποδήλατα και σκούτερ!

Φορτίζεις, γεμίζεις και φεύγεις – Η ηλεκτροκίνηση είναι εδώ

 Η μετακίνηση εντός και εκτός πόλεως δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη και οικονομική.

Είχα το όνειρό μου, το ποδήλατό μου το ηλεκτρικό

 Γιατί να κάνεις δώρο, στον εαυτό σου ή στους δικούς σου ανθρώπους, ένα ηλεκτρικό ποδήλατο?

Act For Amazon

 Αμαζόνιος... «παράγει το 20% του συνολικού οξυγόνου της γης.. φιλοξενεί to 1/10 των γνωστών ειδών και συνολικά 3.000.000 είδη ζώων και φυτών.. ζουν περίπου δηλαδή 30.000.000 άνθρωποι, ανάμεσά στους οποίους και 350 διαφορετικές φυλές ιθαγενών…»

ζέστη

  Με τα ηλεκτρικά ποδήλατα οι καλοκαιρινές βόλτες εντός και εκτός πόλης φαντάζουν… παιχνιδάκι

5 λόγοι να επιλέξεις ηλεκτρικά σκούτερ φέτος το καλοκαίρι

 Το καλοκαίρι θέλει θάλασσα, δροσιά, καλή παρέα και… ηλεκτρικά σκούτερ!

kalokairines-diakopes

 Δείτε πως με τα σύγχρονα ηλεκτρικά ποδήλατα και ηλεκτρικά σκούτερ μπορείτε να απολαύσετε ξέγνοιαστες και οικονομικές μετακινήσεις το καλοκαίρι. 

Το μέλλον ανήκει στα ηλεκτρικά σκούτερ;

  Πώς τα ηλεκτρικά σκούτερ βελτιώνουν τις μετακινήσεις των πολιτών συμβάλλοντας στη μείωση των ρύπων?

Γιατί τα ηλεκτρικά ποδήλατα κάνουν καλό στην υγεία σου;

 Παρόλο που επικρατεί μια παρωχημένη και απαρχαιωμένη αντίληψη ορισμένων ‘’old school” ποδηλατών ότι τα ηλεκτρικά ποδήλατα απευθύνονται σε τεμπέληδες που δεν θέλουν να γυμναστούν και ότι δεν παρέχουν την μέγιστη ασφάλεια, η πραγματικότητα δείχνει ακριβώς το αντίθετο.

horeca 2019

Στη μεγαλύτερη έκθεση που αποτελεί τον κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό, HORECA 2019, θα λάβει μέρος η EMW. Θα μας βρείτε στο Metropolitan Expo στην Αίθουσα Hall 2 Περίπτερο A46

motorwest 2019

Στην πρώτη περιφερειακή έκθεση οχημάτων Motorwest 2019 που λαμβάνει χώρα στην πόλη της Πάτρας θα συμμετάσχει η EMW μέσω του τοπικού Αντιπροσώπου της. Θα μας βρείτε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πάτρας το διήμερο 2-3 Φεβρουαρίου 2019

ηλεκτρικο οχημα

H κυβέρνηση σκοπεύει μέσα στις προσεχείς ημέρες να καταθέσει ένα Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα με 10ετή ορίζοντα που στοχεύει στη σταδιακή μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση

ηλεκτρικά ποδήλατα

 Τα ηλεκτρικά ποδήλατα αν και δεν είναι καινοτόμα εφεύρεση των τελευταίων ετών ωστόσο αξίζουν χωρίς αμφιβολία μια θέση στην ζωή κάθε σύγχρονου ανθρώπου.

Γιατί ηλεκτρικό ποδήλατο; - Tο ιδανικό μέσο μετακίνησης!

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα χρησιμοποιούνται καθημερινά ως μέσο μετακίνησης από εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Είναι οικονομικά, φιλικά προς το περιβάλλον και αποτελούν ιδανικό μέσο μετακίνησης

Μία φρέσκια πρωτότυπη ιδέα Ξενοδοχεία και Ενοικιαζόμενα Δωμάτια εφαρμόζουν σε συνεργασία με την EMW προσθέτοντας στις παροχές την ενοικίαση ή την δωρεάν διάθεση ηλεκτρικών ποδηλάτων και Scooter στους πελάτες τους.

Ηλεκτρικά οχήματα για μια ευχάριστη μετακίνηση στην πόλη!

 Τα ηλεκτρικά οχήματα είναι το μέλλον των βιομηχανιών σύμφωνα με τους ειδικούς, γιατί όχι μόνο δεν μολύνουν το περιβάλλον αλλά και γιατί τα πλεονεκτήματα τους σε σχέση με τα οχήματα που χρησιμοποιούμε ήδη, είναι πολυάριθμα.

Σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών scooter – ποδηλάτων

Η EMW έχοντας ηγετικό ρόλο με τις περισσότερες πωλήσεις ηλεκτρικών scooter στην Ελλάδα, πιστή στο στόχο της ανάπτυξης και της οικονομικής μετακίνησης, επεκτείνει τις δραστηριότητες της δημιουργώντας διαρκώς νέες συνεργασίες.

Έξι  βασικοί λόγοι γιατί να επιλέξω να μετακινούμαι με ηλεκτρικό scooter.

Οι λόγοι για την επιλογή μετακίνησης με ηλεκτρικό scooter είναι πολλοί ωστόσο έξι είναι οι σημαντικότεροι.

Πρόγραμμα Ele.C.Tra. “Electric City Transport”.

Εκσυγχρονίζουμε τα οχήματα πόλης και ενισχύουμε τα «πράσινα» μέσα μεταφοράς με τη χρήση των ηλεκτρικών σκούτερ, εμπλέκοντας πολίτες και τουρίστες στην καθημερινή χρήση τους. Δείτε το πρόγραμμα Ele.C.Tra. “Electric City Transport”

Ηλεκτρικά Ποδήλατα

Η EMW πιστή στην φιλοσοφία της για ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις στην καθημερινή μας μετακίνηση παρουσιάζει μια νέα κατηγορία με ηλεκτρικά ποδήλατα, κατάλληλα για όλους ανεξαρτήτως ηλικίας και φυσικής αντοχής!

Ηλεκτρικά scooter τι δίπλωμα χρειάζομαι;

Ανάλογα με την ισχύ ενός ηλεκτρικού scooter χρειάζεστε και το ανάλογο δίπλωμα οδήγησης.

Θέλετε να σας καλέσουμε;