emw.gr

ES1 PRO Enduro Tinbot

Ο ορισμός της ταχύτητας & δυναμικής σε μια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα υψηλών επιδόσεων. Ανταποκρίνεται αρμονικά σε όλα τα εδάφη, με μεγάλη ικανότητα αναρρίχησης & άψογη συμπεριφορά ακόμα και στα δύσκολα. On/Off μεγάλα τρακτερωτά ελαστικά για εξαιρετική πρόσφυση και ευστάθεια σε άσφαλτο/χωματόδρομο. Με τελική ταχύτητα που αγγίζει τα 105km & εκρηκτικό κινητήρα 11kw, απογειώνει τις αισθήσεις στον δρόμο. Υποστηρίζει και δεύτερο αναβάτη & διαθέτει κορυφαία χαρακτηριστικά που προσδίδουν μέγιστη ασφάλεια & άνεση. Περιλαμβάνει 2 μπαταρίες Λιθίου που αποδίδουν με μια πλήρη φόρτιση αυτονομία έως και 130km

Το οδηγείς και με Δίπλωμα Αυτοκινήτου!
 
Έως 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική κάρτα σας.
Έως 60 δόσεις χωρίς πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.
Πληρώστε σε 3 άτοκες δόσεις με την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα.
6890.00€ Τιμή

Απόσυρση Οχήματος

ΑμεΑ

Τρίτεκνος/Πολύτεκνος

Τιμή με επιπλέον επιλογές
Επιλέξτε έκδοση:
Επιλέξτε χρώμα:
Ποσότητα:

Τηλεφωνικές παραγγελίες: (+30) 213 0287107-108

Επιδότηση 30%! Δείτε πως θα την πάρετε.

Δίπλωμα
Α1 κατηγορίας έως 125cc / Αυτοκινήτου
Αυτονομία
≤130km
Φόρτιση
≤5 ώρες
Κόστος χρήσης
≈0,60€/100χλμ
Άτομα
2
Μπαταρία
2 x 84v 31,5Ah Lithium αποσπώμενες 5,292kw
Αντικλεπτικό σύστημα
Διαθέτει
USB φόρτιση συσκευών
Διαθέτει

Sport design για off road διασκέδαση

Προσεγμένη στην παραμικρή λεπτομέρεια με dna που είναι πιστό στις off road διαδρομές. Η ES1 PRO ηλεκτρική μοτοσυκλέτα συγκροτείται από σκελετό μήκους 208cm και μεγάλα τρακτερωτά ελαστικά On/Off Road.

Sport design για off road διασκέδαση

Προηγμένες τεχνολογίες με Keyless Go

Ψηφιακό καντράν με υπολογιστή ταξιδίου και έξυπνη ανάγνωση της οδικής συμπεριφοράς του χρήστη, καθώς και όλες τις απαραίτητες ενδείξεις για να μένεις πάντα ενημερωμένος όπως ένδειξη ώρας, θερμοκρασίας περιβάλλοντος, μοτέρ, controller, μπαταρίας κλπ.

Βάλε αμέσως μπροστά και έφυγες με την έξυπνη εκκίνηση Keyless Go με αναγνώριση των χειριστηρίων μέσω ανάγνωσης RFID.

Προηγμένες τεχνολογίες με Keyless Go

Κορυφαίος ηλεκτρικός κινητήρας mid-mounted

Κεντρικός κινητήρας τριφασικός AC με αυτόματο σασμάν 2 σχέσεων λιπαινόμενο & έξυπνο ελεγκτή FOC. Με μαξ ταχύτητα τα 105km/h, η μοτοσυκλέτα Tinbot ES1 PRO Enduro μπορεί να σε πείσει ότι αδρεναλίνη & ηλεκτρικό όχημα συνδυάζονται!

3 προγράμματα οδήγησης: ECO/DRIVE/SPORT

Κορυφαίος ηλεκτρικός κινητήρας mid-mounted

Μπαταρίες τελευταίας τεχνολογίας

Το Tinbot ES1 PRO Enduro διαθέτει 2 αποσπώμενες μπαταρίες τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν αυτονομία έως και 130km! Οι μπαταρίες είναι Λιθίου μέγιστης τάσης 84v & συνολικά 63Ah 5,292kw (από 31,5Ah η κάθε μια), διαθέτουν σύστημα ασφαλείας BMS και ψηφιακή συνδεσιμότητα controller OBD2 για έξυπνη διάγνωση βλαβών.

Μπαταρίες τελευταίας τεχνολογίας

Άψογη οδηγική εμπειρία

Εξοπλισμένο με upside down μπουκάλες ρυθμιζόμενης αποφόρτισης εμπρός & μοχλική ανάρτηση λαδιού αζώτου ρυθμιζόμενη προφόρτιση – αποφόρτιση πίσω για να απολαμβάνεις όλες τις διαδρομές σου ακόμα και στις πιο απαιτητικές διαδρομές. Συνδυαστικά διαθέτει υδραυλικά δισκόφρενα εμπρός/πίσω με CBS που εξασφαλίζουν μέγιστη πρόσφυση & ασφάλεια.

Άψογη οδηγική εμπειρία

Δυνατότητες & λειτουργίες

Full LED φωτιστικά σώματα για όλες τις ώρες ή καιρικές συνθήκες, θύρα USB για να φορτίζεις τις μικροσυσκευές σου όπου και αν βρίσκεσαι & σύστημα συναγερμού για να μην ανησυχείς όταν αποχωρίζεσαι την μηχανή σου. Επιπροσθέτως υπάρχει η δυνατότητα προαιρετικής προσθήκης βάσης τριβάλιτσου, για εξασφάλιση μεγαλύτερου αποθηκευτικού χώρου.

Δυνατότητες & λειτουργίες

Ισχύουσα Νομοθεσία

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για να οδηγήσετε ηλεκτρικά δίκυκλα κατηγορία 125 cm3, μέγιστης ισχύος 11 kW αρκεί να πληροίτε τουλάχιστον μία από τις παρακάτω προϋποθέσεις:
- να είστε κάτοχος άδειας οδήγησης μηχανής Α1  κατηγορία 125 cm3, μέγιστης ισχύος 11 kW ή  κάτοχος άδειας οδήγησης μεγαλύτερης μηχανής.
- να είστε κάτοχος άδειας οδήγησης αυτοκινήτου πάνω από 6 έτη, να έχετε συμπληρώσει την ηλικία των 27 ετών και να έχετε παρακολουθήσει 5 μαθήματα πρακτικής εκπαίδευσης. Σε αυτή την περίπτωση και με την προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών χορηγείται νέο έντυπο άδειας οδήγησης με την προσθήκη του κωδικού «121» στην κατηγορία Β.
- να είστε κάτοχος άδειας οδήγησης αυτοκινήτου (Β) πάνω από 4 έτη, κάτοχος άδειας οδήγησης μοτοποδηλάτου πάνω από 4 έτη και να έχετε συμπληρώσει την ηλικία των 27 ετών (δεν απαιτείται η έκδοση νέου εντύπου άδειας οδήγησης).

Ισχύουσα Νομοθεσία
 • Μοντέλο: ES1 PRO Enduro Tinbot
 • Μέγιστη αυτονομία: ≤130km
 • Μέγιστη τελική ταχύτητα: ≤105 km/h
 • Μπαταρία: 2 x 84v 31,5Ah Σύνολο 63Ah Lith αποσπώμενες 5,292kw
 • Ασφάλεια μπαταρίας: BMS
 • Κατανάλωση ρεύματος: ≈0,60€/100χλμ
 • Μέγιστος χρόνος επανάφόρτισης: 0-100% 5 ώρες, 0-75% 2 ώρες
 • Ισχύς κινητήρα: 11kw
 • Ιπποδύναμη: 15
 • Ροπή κινητήρα: 370Nm
 • Σύστημα κίνησης: Ηλ. κινητήρας κεντρικής μετάδοσης
 • Ανάρτηση: Εμπρός: upside down μπουκάλες ρυθμιζόμενης αποφόρτισης / Πίσω: Μοχλική ανάρτηση λαδιού αζώτου ρυθμιζ προφόρτιση – αποφόρτιση
 • Φρένα: Υδραυλικά δισκόφρενα εμπρός/πίσω με CBS
 • Μέγεθος ελαστικών: Εμπρός: 90/90-21 Πίσω: 4.10-18
 • Στήριξη μηχανής: Πλευρικό stand
 • Συνολικό βάρος: 134kg
 • Αριθμός θέσεων: 2 Άτομα
 • Διαστάσεις σε mm: 2080mm x 1325mm x 998mm

Το όχημα παρέχεται με 2 χρόνια εγγύηση ή εγγύηση 20.000χλμ διανυόμενης απόστασης.

Η EMW electric motor way ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό, ότι το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί διάφορα κρούσματα από μη συνεργαζόμενα καταστήματα να πωλούν στην Ελληνική αγορά ηλεκτρικά οχήματα τα οποία παρουσιάζονται ως αυθεντικά των μοντέλων μας ενώ είναι φθηνές απομιμήσεις, αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης. Γι' αυτό σε κάθε αγορά ενός μοντέλου EMW, εμπιστευτείτε μόνο τα συνεργαζόμενα καταστήματα και ζητάτε πάντα να συνοδεύετε με την Εγγύηση και το πιστοποιητικό αυθεντικότητας του!

Γιατί να επιλέξω αυτόν τον φορτιστή;

Είσαι λάτρης της φύσης και θες να συνδυάσεις on/off road αποδράσεις & εξαιρετικά χαμηλό κόστος; Το Tinbot ES1 PRO Enduro είναι η ηλεκτρική μηχανή που θα αλλάξει την καθημερινότητα σου μια για πάντα! Τα τρακτερωτά ελαστικά, ο sport σχεδιασμός & οι εντυπωσιακές επιδόσεις του ηλεκτροκινητήρα υπόσχονται μια μοναδική εμπειρία στην πόλη αλλά και στην φύση. Αναρτήσεις, έξυπνες λειτουργίες & σύστημα πέδησης που διαμορφώνουν σίγουρα ένα από τα πιο εξελιγμένα & ασφαλή ηλεκτρικά οχήματα της σημερινής αγοράς!  

img

ES1 PRO Enduro Tinbot

Έως 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική κάρτα σας.
Έως 60 δόσεις χωρίς πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.
Πληρώστε σε 3 άτοκες δόσεις με την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα.
6890.00€ Τιμή

Απόσυρση Οχήματος

ΑμεΑ

Τρίτεκνος/Πολύτεκνος

Τιμή με επιπλέον επιλογές
Επιλέξτε έκδοση:
Επιλέξτε χρώμα:
Ποσότητα:

Επιδότηση 30%! Δείτε πως θα την πάρετε.